Σούπερ Λιγκ – Άρης: «Έχουμε ανοικτά ζητήματα»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – Άρης: «Έχουμε ανοικτά ζητήματα»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

Σούπερ Λιγκ – Άρης: Μπορεί στον Άρη να έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στο Κύπελλο, ωστόσο ο Μίκαελ Ένινγκ έστρεψε την προσοχή στο πρωτάθλημα.

19.06.2020 | 14:11

Σούπερ Λιγκ – Άρης: Μπορεί στον Άρη να έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους στο Κύπελλο, ωστόσο ο Μίκαελ Ένινγκ έστρεψε την προσοχή στο πρωτάθλημα. Ο τεχνικός του Άρη σχολίασε ότι υπάρχουν ανοικτά ζητήματα για την αυριανή αναμέτρηση του ΟΑΚΑ με την Ένωση. Επίσης σημείωσε πως όλα τα ματς με την ΑΕΚ είναι ξεχωριστά. «Το παιχνίδι του Κυπέλλου έπεται. Δεν μας απασχολεί αυτή τη στιγμή. Σκεφτόμαστε το παιχνίδι του Σαββάτου, που θα γίνει σε ένα γήπεδο, στο οποίο την τελευταία φορά μείναμε πάρα πολύ ώρα», τόνισε ο Ένινγκ και συνέχισε: «Έμειναν πολλά ζητήματα ανοικτά σε εκείνο το παιχνίδι. Χαίρομαι που αντιμετωπίζουμε την ΑΕΚ, γιατί όλα τα μεταξύ μας παιχνίδια αυτή τη σεζόν είχαν κάτι το ξεχωριστό».

Για το πως θα πείσει τους παίκτες του να ξεχάσουν το ματς της Τετάρτης και να συγκεντρωθούν στο αυριανό, σημείωσε: «Είμαστε επαγγελματική ομάδα κι αυτό που θέλουμε είναι πάντα να νικάμε. Κατεβαίνουμε σε αυτό το παιχνίδι με αυτό το σκεπτικό. Δεν χρειάζεται καμία προσπάθεια να πείσω τους παίκτες να ξεχάσουν τον ημιτελικό του Κυπέλλου, διότι από μόνοι τους αυτό που σκέφτονται είναι το παιχνίδι που προηγείται, αυτό το Σαββάτου. Πιο δύσκολο είναι να πείσουμε το υπόλοιπο περιβάλλον της ομάδας μας να ξεχάσει τη ρεβάνς, γιατί όλοι οι υπόλοιποι μόνο τη ρεβάνς σκέφτονται». Για τον στόχο στο αυριανό ξεκαθάρισε ότι είναι η νίκη. Επίσης για το αν έχει βρει ρυθμό η ομάδα του ο Ένινγκ σχολίασε: «Δεν μπορεί να είναι εφικτό αυτό. Μετά από ό,τι προηγήθηκε, δεν είναι δυνατό να είμαστε έτοιμοι. Μάλιστα, είναι πρόβλημα ότι οι προσδοκίες όλων είναι υψηλότερες από αυτές που θα έπρεπε, μετά από τόση μεγάλη διακοπή. Αυτό που βιώνουμε έχει κάποια στοιχεία κανονικότητας, αλλά απέχει πάρα πολύ από το να είναι κανονικότητα».

Σούπερ Λιγκ – Άρης: Με αλλαγές στο ΟΑΚΑ

Το ροτέισον στο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ είναι δεδομένο για τον Άρη. Ο Μίκαελ Ένινγκ θα ξεκουράσει ποδοσφαιριστές για να είναι φρέσκοι στη ρεβάνς. Πάντως, δεν θα γίνουν πολλές αλλαγές. Ο Γερμανός τεχνικός προσανατολίζεται στο να αφήσει εκτός τους Ιντέγε, Λαρσον και να ξεκινήσουν στην επίθεση οι Τόνσο, Μαντσίνι. Ανάσες αναμένεται να πάρει και ο Δεληζήσης, με τον Σόουζα να ξεκινάει στη θέση του.

Δείτε ακόμη

Προ των πυλών του ΟΦΗ ο Σαρδινέρο!
Τρία ματς “ο θάνατός σου η ζωή μου” στην πριμέρα ντιβιζιόν
“Γεμάτα γήπεδα στην Ισπανία μόνο όταν βρεθεί εμβόλιο”
Exit mobile version