Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πρέμιερ Λιγκ – Προαναγγελία: Η Ευρώπη το κύριο κίνητρο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ – Προαναγγελία: Η Ευρώπη το κύριο κίνητρο

Πρέμιερ Λιγκ – Προαναγγελία: Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συγκρουστούν σήμερα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», με τη νίκη να είναι απαραίτητη και στις δύο!

Πρέμιερ Λιγκ – Προαναγγελία: Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα συγκρουστούν σήμερα στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», με τη νίκη να είναι απαραίτητη και στις δύο! Οι «πετεινοί» παίζουν… ρέστα για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» θέλουν να παραμείνουν σε τροχιά Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο είχε έξι ματς χωρίς νίκη πριν το lockdown. Πλέον βρίσκεται στο -4 από το Γιουρόπα και στο -7 από το Τσάμπιονς Λιγκ και οποιαδήποτε απώλεια θα την «κάψει». Απ’ την άλλη η Γιουνάιτεντ κυνηγάει την Τσέλσι για την 4η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, ούσα στο -3. Η διακοπή ευνόησε και τις δύο που έχουν επιστροφές, ενώ η προϊστορία την τελευταία 10ετία είναι μοιρασμένη.

Το κλίμα στην Τότεναμ δεν είναι ιδανικό, αφού στην καραντίνα ο Μουρίνιο πήγε τους παίκτες του σε πάρκο για προπόνηση. Έγιναν… τσακωτοί και όλοι ζητούσαν συγγνώμη, αλλά αυτό επηρέασε άπαντες. Επίσης, κάποιοι παίκτες έσπασαν την καραντίνα και προκλήθηκε σάλος. Απών από το ματς αυτό θα είναι ο Ντέλε Άλι που τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για ανάρτηση στα social media. Επιστρέφουν οι Κέιν, Σον και Σισοκό που αποθεραπεύτηκαν. Η Γιουνάιτεντ είναι πλήρης, αφού οι Πογκμπά και Ράσφορντ ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Πρέμιερ Λιγκ – Προαναγγελία: Για τη σωτηρία Νόριτς και Σαουθάμπτον

Στο άλλο ματς της μετά-κορονοϊού πρεμιέρας της Πρέμιερ, η Νόριτς θα φιλοξενήσει τη Σαουθάμπτον. Πρόκειται για ματς φωτιά, στο οποίο οι γηπεδούχοι παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για την παραμονή και θέλουν μόνο νίκη. Απ’ την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλουν να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την εξασφάλιση της σωτηρίας. Η Νόριτς πανηγύρισε τη νίκη στην προτελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή (1-0 τη Λέστερ) και έμεινε ζωντανή. Θα λείψουν οι τραυματίες Μπάιραμ, Χάνλι, Ζίμερμαν και ο μέσος Στίπερμαν που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό! Επιστρέφει ο επιθετικός Πούκι που έχει 11 γκολ φέτος. Οι «άγιοι» είχαν τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία προ κορονοϊου, αλλά παραμένουν στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εκτός ο τιμωρημένος εξτρέμ Ντζενεπό και ο τραυματίας επιθετικός Λονγκ.

Δείτε ακόμη

Ένινγκ: «Ξεχωριστά όλα τα ματς με ΑΕΚ»
Προ των πυλών του ΟΦΗ ο Σαρδινέρο!
Τρία ματς “ο θάνατός σου η ζωή μου” στην πριμέρα ντιβιζιόν
“Γεμάτα γήπεδα στην Ισπανία μόνο όταν βρεθεί εμβόλιο”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις