Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μαρσέιγ – τιμωρία: Βαριά καμπάνα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μαρσέιγ – τιμωρία: Βαριά καμπάνα

Μαρσέιγ - τιμωρία: Γλίτωσε τα χειρότερα η Μαρσέιγ, δεν αποκλείστηκε από την ΟΥΕΦΑ, ωστόσο θα πληρώσει 3 εκατ. ευρώ και ποσοστά εσόδων για μία διετία!

Μαρσέιγτιμωρία: Γλίτωσε μεν τα χειρότερα η Μαρσέιγ και δεν αποκλείστηκε από την ΟΥΕΦΑ, ωστόσο για την παραβίαση των κανόνων του Financial Fair Play δεν απέφυγε εντελώς την τιμωρία. Και μάλιστα δεν ήταν μικρή, καθώς η ΟΥΕΦΑ της επιδίκασε πρόστιμο 3 εκατ. ευρώ και όχι μόνο! Μετά από την απόφαση αυτή, οι Μασσαλοί θα αγωνιστούν κανονικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ωστόσο θα πληρώσουν το βαρύ πρόστιμο, αλλά και το 15% των εσόδων τους από τις δύο επόμενες περιόδους!

Μαρσέιγ – τιμωρία: Υπενθυμίζεται πως η Μαρσέιγ εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. Στο πρωτάθλημα που κηρύχθηκε περαιωμένο όταν οι Μασσαλοί ήταν στη δεύτερη θέση, 12 βαθμούς πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν και 6 μπροστά από τη Ρεν. Ως εκ τούτου πήραν το εισιτήριο για την κορυφαία διοργάνωση απευθείας στον όμιλο. Χαμένη της απόφασης της ΟΥΕΦΑ η 5η Νις που θα έβγαινε Ευρώπη αν αποβάλλονταν οι Μασσαλοί.

Δείτε ακόμη:

Μπενζεμά και Ασένσιο καθάρισαν για τη Ρεάλ Μαδρίτης
ΦΙΜΠΑ: Σε 88 χρόνια τέσσερις Γενικοί Γραμματείς με το ζόρι!
Πιτίνο: Πεδίο μάχης, ούτε Ελληνες-Τούρκοι τέτοιο μίσος!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις