Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – προαναγγελία: Εξάποντα ζωής!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Εξάποντα ζωής!

Λα Λίγκα - προαναγγελία: Στη Σεβίλλη δοκιμάζεται η Μπαρτσελόνα, ματς στην κόψη του ξυραφιού και σε Γρανάδα, Μαγιόρκα!

Λα Λίγκαπροαναγγελία: Ανοίγει η αυλαία της 30ής αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με τρεις αγώνες. Στον χρονολογικά πρώτο εξ αυτών (20.30), η Γρανάδα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ σε κλασικό εξάποντο Ευρώπης. Ο νικητής μένει στο κόλπο για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, ο χαμένος  θα ελπίζει σε ένα μικρό θαύμα για να παίξει στις διεθνείς διοργανώσεις του χρόνου. Αμφότερες, δε, είναι σε καλή κατάσταση αγωνιστικά, ενώ η Γρανάδα εξακολουθεί αν έχει απουσίες βασικών παικτών, την ώρα που το “κίτρινο υποβρύχιο” θα είναι σχεδόν πλήρες!

Στο άλλο ματς των 20.30 η Μαγιόρκα υποδέχεται τη Λεγανιές σε ένα ακόμα εξάποντο! Ζωής αυτή τη φορά, αφού όποιος χάσει μάλλον αποχαιρετά την κατηγορία! Αμφότερες έρχονται από άσχημα αποτελέσματα. Και αν η Μαγιόρκα σε περίπτωση ήττας θα ελπίζει σε θαύμα, η Λεγανιές αν χάσει δεν προλαβαίνει, ουσιαστικά θα έχει πέσει.

Λα Λίγκα – προαναγγελία: Εξοδος τίτλου!

Η Μπάρτσα, στις 23.00 παίζει ένα από τα πλέον δύσκολα ματς ως το φινάλε, δοκιμάζεται στη Σεβίλλη! Μία Σεβίλλη που καίγεται για βαθμούς τετράδας και αναμένεται να παραταχτεί σχεδόν πλήρης (μόνο ο Νολίτο λείπει). Η δε μπλαουγκράνα που σε κάθε στραβοπάτημα δίνει ευκαιρία στη Ρεάλ να την πιάσει στην κορυφή, δεν θα έχει στην αποστολή Ουμτιτί, Ντεμπελέ, Ντε Γιονγκ και Σέρχι Ρομπέρτο!

Δείτε ακόμη:

Μπενζεμά και Ασένσιο καθάρισαν για τη Ρεάλ Μαδρίτης
ΦΙΜΠΑ: Σε 88 χρόνια τέσσερις Γενικοί Γραμματείς με το ζόρι!
Πιτίνο: Πεδίο μάχης, ούτε Ελληνες-Τούρκοι τέτοιο μίσος!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις