Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – Κορωναϊός: Ξεχάστε τα γεμάτα γήπεδα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – Κορωναϊός: Ξεχάστε τα γεμάτα γήπεδα

Λα Λίγκα - Κορωναϊός: Σχέδιο για είσοδο περιορισμένου αριθμού οπαδών επεξεργάζονται στην Ισπανία σύμφωνα με τον πρόεδρο της λίγκας

Λα ΛίγκαΚορωναϊός: Ξεθάρρεψαν στην Ισπανία και άρχισαν να ζητάνε κόσμο στα γήπεδα οι ομάδες, είτε γι αυτή τη σεζόν είτε για την επόμενη. Ο πρόεδρος της Λα Λίγκα, όμως, το ξεκαθάρισε μια και καλή: “Έως ότου υπάρξει εμβόλιο, είναι πολύ δύσκολο να δει κανείς 100% πληρότητα στα στάδια. Εργαζόμαστε για ένα πρωτόκολλο σχετικά με το άνοιγμα των σταδίων. Ανησυχούμε πολύ για τις εισόδους και τις εξόδους των φιλάθλων στα γήπεδα, αλλά και στο ημίχρονο των αγώνων. Αυτά είναι τα πράγματα που δουλεύουμε”

Ο ισχυρός άνδρας της λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της Marca υπογράμμισε: “Σε κάθε περίπτωση, η κοινωνική απόσταση πρέπει να διατηρείται, ακόμη κι εάν φοράμε μάσκα. Επεξεργαζόμαστε το σχέδιο που θα επιτρέψει την παρουσία φιλάθλων, ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός. Πρόκειται για ένα πρωτόκολλο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί γι αυτήν την σεζόν ή για την επόμενη μέχρι να έχουμε πλήρη χωρητικότητα. Κάτι που νομίζω ότι θα αργήσει να συμβεί”.

Λα Λίγκα – Κορωναϊός: Αποθέωση Μπενζεμά από Ζιζού

Τον Καρίμ Μπενζεμά αποθέωσε ο Ζιντάν μετά τα δύο γκολ του στο ματς με τη Βαλένθια. Το δεύτερο ήταν μάλιστα ιδιαίτερα όμορφο τέρμα και ο Ζιζού είπε: “Ο Μπενζεμά είναι το 9 της Ρεάλ. Οποτε παίζει σκοράρει. Μου αρέσει αυτό γιατί κλείνει στόματα”.

Δείτε ακόμη:

Μπενζεμά και Ασένσιο καθάρισαν για τη Ρεάλ Μαδρίτης
ΦΙΜΠΑ: Σε 88 χρόνια τέσσερις Γενικοί Γραμματείς με το ζόρι!
Πιτίνο: Πεδίο μάχης, ούτε Ελληνες-Τούρκοι τέτοιο μίσος!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις