Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΕΠΟ-Κύπελλο Ελλάδας: Δεν πέρασε το αίτημα για οπαδούς!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΠΟ-Κύπελλο Ελλάδας: Δεν πέρασε το αίτημα για οπαδούς!

ΕΠΟ-Κύπελλο Ελλάδας: Με άδεια γήπεδα θα διεξαχθούν οι ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως αποφάνθηκε σήμερα η ΕΠΟ!

ΕΠΟ-Κύπελλο Ελλάδας: Με άδεια γήπεδα θα διεξαχθούν οι ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, όπως αποφάνθηκε σήμερα η ΕΠΟ! Από την ομοσπονδία αποφάσισαν να μην στείλουν αίτημα στην πολιτεία για κόσμο. Ωστόσο, θα κάνουν προσπάθεια για να είναι οπαδοί στον τελικό. Στη σημερινή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, συζητήθηκε το θέμα αυτό. Δηλαδή της παρουσίας κόσμου, με συγκεκριμένο ποσοστό, στο γήπεδο, στις αναμετρήσεις Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και Άρης-ΑΕΚ. Ωστόσο, τελικώς αποφασίστηκε να μην γίνει σχετικό αίτημα της ομοσπονδίας στην πολιτεία. Παρόλο που από τη Σούπερ Λιγκ κατέθεσαν το αίτημα αυτό για τα πλέι οφ!

Το σκεπτικό της απόφασης αυτής είναι ότι μεσολαβεί μικρό διάστημα μέχρι τις αναμετρήσεις. Έτσι, δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να δοκιμαστεί το εγχείρημα σε κάποιο ματς, με πιο χαμηλό ενδιαφέρον. Με λίγα λόγια η ΕΠΟ δεν θέλησε το κύπελλο να είναι το «πειραματόζωο» και για τα πλέι οφ. Από την ομοσπονδία σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να υπάρξει η παραμικρή παραφωνία στους δύο ημιτελικούς. Για τον λόγο αυτό είπε όχι στο αίτημα των ομάδων και δεν θα το προωθήσει στην κυβέρνηση. Πάντως, θα γίνει προσπάθεια να υπάρχει κόσμος στον τελικό της διοργάνωσης, υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Ρόλο στο θέμα αυτό θα παίξει το γήπεδο διεξαγωγής του τελικού και η πορεία του κορονοϊού στη χώρα ως τότε.

Σούπερ Λιγκ-Άρης: «Έπεσαν οι μάσκες»

Με αφορμή την απόφαση αυτή της ΕΠΟ από τον Άρη εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία στρέφουν τα πυρά τους κατά της ομοσπονδίας. Οι κίτρινοι αναφέρουν πως «έπεσαν οι μάσκες», ενώ απαίτησαν από την ΕΠΟ να μεταθέσουν τον ημιτελικό με την ΑΕΚ! Στην ανακοίνωση των Θεσσαλονικέων αναφέρεται: «Οι “μάσκες” έπεσαν σήμερα και αποκαλύφθηκαν οι πραγματικές προθέσεις της Ε.Π.Ο. και του προέδρου της Ευάγγελου Γραμμένου. Σήμερα, η “Ε.Π.Ο. της εξυγίανσης” κατέλυσε κάθε έννοια ισονομίας και δημοκρατίας με την απόφασή της να διεξαχθεί χωρίς κόσμο ο αγώνας ρεβάνς του Κυπέλλου.

Πλέον, είναι ξεκάθαρο σε όλους μας ότι η Ε.Π.Ο. και ο Βορειοελλαδίτης πρόεδρός της λειτουργούν κατόπιν “εντολών” που δέχονται από “άνωθεν”. Οι δικαιολογίες που επικαλούνται είναι αβάσιμες και προσχηματικές. Από τη στιγμή που ο πρώτος αγώνας με την Α.Ε.Κ. διεξήχθη παρουσία κόσμου, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙ και η ρεβάνς να γίνει επί ίσοις όροις. ΜΕ ΚΟΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

Αν δεν μπορεί να εφαρμοστεί την προσεχή Τετάρτη, τότε ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από την Ε.Π.Ο. να μεταθέσει την ρεβάνς σε ημέρα, που… κατά την κρίση της θα μπορεί να επιτραπεί η παρουσία κόσμου. Ο αγώνας της προσεχούς Τετάρτης ΠΡΕΠΕΙ να αναβληθεί (εφόσον, φυσικά, της το επιτρέψουν τα “αφεντικά” της). Κοροϊδία και ανοχή, τέλος. Μέχρι εδώ ήταν. Βαγγέλη Γραμμένε, σταμάτα, πια, να εξυπηρετείς συγκεκριμένα συμφέροντα. Σε βλέπει όλη η Ελλάδα…».

Δείτε ακόμη
Μπουτσικάρης: «Αυτά θα επιδιώξουμε»
Λυσάνδρου: «Καλή δύναμη στον νέο πρόεδρο»
Νέος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ ο Μπουτσικάρης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις