Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Μαΐου 2023

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πρωτογενής παραγωγή κορονοϊός: Ο Βορίδης «κουνάει το δάχτυλο» στον Τσίπρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρωτογενής παραγωγή κορονοϊός: Ο Βορίδης «κουνάει το δάχτυλο» στον Τσίπρα

Πρωτογενής παραγωγή κορονοϊός: Στις κατηγορίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απαντά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης.

Πρωτογενής παραγωγή κορονοϊός: Την άποψή του ότι αν είχε εισακουστεί η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για οριζόντια μέτρα στήριξης, σήμερα ο κόσμος της πρωτογενούς παραγωγής θα είχε μείνει χωρίς οποιαδήποτε ουσιαστική στήριξη εξέφρασε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης.

Σχετικά με τις κατηγορίες του πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα σε σχέση με τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης για την ενίσχυση των πληττόμενων κλάδων της πρωτογενούς παραγωγής, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης είπε χαρακτηριστικά πως είναι «προφανές ότι ακόμα και από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να αδυνατεί να παρουσιάσει μια οποιαδήποτε πρόταση με περιεχόμενο για τον κόσμο της πρωτογενούς παραγωγής, του αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τους αλιείς μας».

Πρωτογενής παραγωγή κορονοϊός: «Ευτυχώς που δεν εισακούεται ο κ. Τσίπρας» αναφέρει ο Βορίδης

«Ευτυχώς που δεν εισακούεται ο κ. Τσίπρας, γιατί αν είχε εισακουστεί η πρότασή του για οριζόντια μέτρα στήριξης χωρίς ορθολογικές, δίκαιες και αποτελεσματικές πολιτικές ενίσχυσης που ακολούθησε η κυβέρνηση, σήμερα ο κόσμος της πρωτογενούς παραγωγής θα είχε μείνει χωρίς οποιαδήποτε ουσιαστική στήριξη για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του», ανέφερε ο κ.Βορίδης και συνέχισε:

«Η κυβέρνηση προσέγγισε το ζήτημα με προσοχή και ουσιαστικό διάλογο έτσι ώστε κανένας κλάδος που επλήγη από την πανδημία να μη μείνει χωρίς ενίσχυση. Οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι και οι αλιείες μας γνωρίζουν ποιος πραγματικά μεριμνά για αυτούς και τους στηρίζει. Προφανώς, οι κενότητες του κ. Τσίπρα δεν αρκούν ώστε ο κόσμος της πρωτογενούς παραγωγής να ξεχάσει την οδυνηρή εμπειρία που απεκόμισε από τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Δείτε ακόμη

Έκπληκτο το ευρωκοινοβούλιο με τον “αριστερό” Παπαδημούλη
Μητσοτάκης στο Bloomberg: Δεν θα υπάρξει έξαρση κορονοϊού το καλοκαίρι
Μητσοτάκης: Όχι άλλα λόγια, ώρα να σταματήσει η ΕΕ την Τουρκία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις