Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πάολα – Ευαγγελάτος: Το σαρδάμ και η έναρξη στο Τέατρο
LIFESTYLE

Πάολα – Ευαγγελάτος: Το σαρδάμ και η έναρξη στο Τέατρο

Πάολα - Ευαγγελάτος: Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησαν οι αγαπημένοι καλλιτέχνες, Πάολα και Νίκος Κουρκούλης, αναφορικά με το άνοιγμα την νυχτερινών κέντρων στην εποχή του κορωνοϊού.

Πάολα – Ευαγγελάτος: Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεών τους την Παρσκευή στο Teatro, η Πάολα και ο Νίκος Κουρκούλης εμφανίστηκαν σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου. «Ο κόσμος έχει φοβηθεί, έχει ζημιωθεί και είναι απόλυτα φυσιολογικό να είναι λίγο σφιγμένος» ανέφερε μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια, και συνεχίζοντας: «Θα κάνω λίγο πλάκα, όπως λένε οι φίλοι μου βρίσκομαι 20 χρόνια σε καραντίνα επειδή δεν μου αρέσει να βγαίνω έξω. Ξέρετε κύριε Χατζηνικολάου πρέπει…», και διέκοψε τη φράση της, όταν συνειδητοποίησε η τραγουδίστρια την γκάφα της. «Τελευταία είχα εμφανιστεί στον Νίκο Χατζηνικολάου. Ευτυχώς που δεν ήμουν στην Ελένη Μενεγάκη. Τι θα παθαίναμε!» προσπάθησε με χιούμορ να απολογηθεί στο Νίκο Ευαγγελάτο, ενώ εκείνος γελώντας, απάντησε: «Δεν πειράζει… Ακούω σε όλα».

Πάολα και Κουρκούλης έκαναν ένα εξαιρετικά επιτυχημένο πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη και θα έρχονταν στην Αθήνα στα μέσα Μαρτίου, αλλά ο κορωνοϊός άλλαξε τα σχέδιά τους, μεταφέροντας την έναρξη των εμφανίσεών τους σε μερικές ημέρες, την Παρασκευή 19/06. «Η επιχείρηση έχει πάρει τα απαιτούμενα μέτρα και επιπλέον, για την ασφάλεια όσων επισκεφθούν το χώρο μας, αλλά και για όσους εργαζόμαστε εδώ. Δεν θα μπορούσε κανείς να φερθεί χωρίς συνείδηση, δεν συμφέρει κανέναν, για την υγεία μας πρώτα από όλα», σημείωσε η Πάολα.

Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα

«Πράγματι βρισκόμαστε σε ένα δύσκολο χρονικά σημείο όλοι μας. Υπάρχει επιφυλακτικότητα σε όλους, έχει κατακλύσει όλο τον κόσμο. Εμείς ως καλλιτέχνες πιστεύω ότι έχουμε χρέος αυτή τη στιγμή να διασκεδάσουμε τον κόσμο, να τον χαλαρώσουμε, να περάσει καλά. Δυστυχώς δεν είναι πολλές οι ευκαιρίες που έχει ο καλλιτέχνης να μπει σε ένα οργανωμένο εργασιακό περιβάλλον και να παρουσιάσει τη δουλειά του. Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα», είπε από την πλευρά του ο Νίκος Κουρκούλης.

«Ο χώρος μας είναι πολύ μεγάλος και μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε τις απαιτούμενες αποστάσεις. Δεν υπάρχει δυνατότητα να χορέψουν οι πελάτες στη σκηνή. Μπορούν να χορέψουν στο τραπέζι τους. Η πίστα θα είναι μόνο για τον καλλιτέχνη. Μάσκες, γάντια, συσκευασμένα προϊόντα, αντισηπτικά σε κάθε τραπέζι. Είναι όλα επιμελώς μελετημένα», πρόσθεσε ο ίδιος. «Όλοι μας λίγο πολύ έχουμε την ίδια ψυχολογία. Όλοι ήμασταν στο σπίτι μας αναγκαστικά. Αλλά όλοι έχουμε την ανάγκη να επανέλθουμε στη ζωή που είχαμε. Ο ελληνικός λαός είναι λίγο απαίδευτος σε αυτή την κατάσταση. Ο Έλληνας δεν είναι ούτε Γερμανός ούτε Ελβετός να αντέξει τόσο σκληρά μέτρα», ανέφερε ακόμη η Πάολα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις