Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μαντλίν νεκρή – νέα: Οι Γερμανοί ερευνητές διαθέτουν αποδεικτικά στοιχεία
ΚΟΣΜΟΣ

Μαντλίν νεκρή – νέα: Οι Γερμανοί ερευνητές διαθέτουν αποδεικτικά στοιχεία

Μαντλίν νεκρή - νέα: «Αποδείξεις» ότι η μικρή Μαντλίν είναι νεκρή, υποστηρίζουν ότι έχουν οι Γερμανικές αρχές

Απαγωγή Μαντλίν – νεκρή: Ξένα δημοσιεύματα Τύπου την Τρίτη,  έκαναν αναφορές πως εισαγγελείς με επικεφαλής τον Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, συνέταξαν επιστολή  στην οικογένεια της μικρής Μαντλίν, ενημερώνοντας τη ποιος είναι ο δολοφόνος του παιδιού τους. Στο γράμμα αυτό, όπως αναφέρεται και στην βρετανική Daily Mail, η γερμανική αστυνομία έχει αδιάσειστα στοιχεία στη διάθεσή της που «αποδεικνύουν» ότι ο Κρίστιαν Μπρούκνερ σκότωσε την κόρη τους. Παρόλα αυτά, η οικογένεια Μακάν είχε διαψεύσει ότι έλαβε τέτοια επιστολή, αναφέροντας στην ανακοίνωση τους πως «ειδήσεις που αναφέρουν ότι λάβαμε επιστολή από τις γερμανικές Αρχές, η οποία έλεγε ότι υπάρχουν αποδείξεις ή στοιχεία ότι η Μαντλίν είναι νεκρή, είναι ψευδείς».

Νωρίτερα όμως την Τετάρτη, Γερμανοί ερευνητές με εκπρόσωπο της εισαγγελίας του Μπράουνσβαϊγκ στη Γερμανία, δήλωσαν πως έχουν «αποδείξεις» ότι η μικρή Μαντλίν, που αγνοείται από το 2007 στην Πορτογαλία είναι νεκρή. «Είναι αποδεικτικά στοιχεία ή συγκεκριμένα γεγονότα τα οποία διαθέτουμε, και όχι απλές ενδείξεις», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος αυτός, προσθέτοντας ότι «δεν πρόκειται ωστόσο για ιατροδικαστικές αποδείξεις (όπως η σορός) της εξαφάνισης της μικρούλας  Μαντλίν, για την οποία ο βασικός ύποπτος είναι ένας Γερμανός που κρατείται για άλλη υπόθεση».

Εξαφάνιση μικρής Μαντλίν: Πώς οι αστυνομίες τριών χωρών ...

Απαγωγή Μαντλίν – νεκρή: Αρνείται να μιλήσει ο Γερμανός ύποπτος

Ο Κρίστιαν Μπρούκνερ, ο Γερμανός ύποπτος για την απαγωγή και τη δολοφονία της μικρής Μάντλιν, σύμφωνα με τους δικηγόρους του αρνείται να μιλήσει για την υπόθεση. «Ο Κρίστιαν Μπρούκνερ δεν κάνει δηλώσεις για την υπόθεση επί του παρόντος και σας ζητούμε να καταλάβετε ότι ως δικηγόροι υπεράσπισής του δεν θα κάνουμε ούτε εμείς», έχει αναφέρει ο Φρίντριχ Φίλσερ στο τηλεοπτικό δίκτυο NTV. Σύμφωνα με την Daily Mail, πρόκειται για έναν 43χρονο, παιδόφιλο και έμπορο ναρκωτικών, Κρίστιαν Μπρούκνερ. Ο ίδιος είχε ομολογήσει σε έναν φίλο του την απαγωγή του παιδιού σε ένα μπαρ το 2017, στην 10η επέτειο από την απαγωγή της μικρής Μαντλίν, καθώς είχε δει την φωτογραφία της στην τηλεόραση σε ένα αφιέρωμα της γερμανικής τηλεόρασης.

Ο Μπρούκνερ, σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές, δεν έχει ηθικούς φραγμούς και έχει ήδη καταδικαστεί και για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον μικρών κοριτσιών. Ο ύποπτος απαγωγέας και δολοφόνος γεννήθηκε το 1976 στην Γερμανία και στα 18 του μετακόμισε στην Πορτογαλία. Έχει ήδη καταδικαστεί δυο φορές για σεξουαλικά αδικήματα εναντίον μικρών κοριτσιών και επίσης πληροφορίες αναφέρουν πως ενοχλήσει την αστυνομία πολλές φορές για ληστείες σε ξενοδοχεία και εξοχικές κατοικίες στην Πράια Ντα Λουζ. Οι γερμανικές αρχές έχουν σχηματίσει την ιστορία για την εμπλοκή του Μπρούκνερ. Αρχικά, την απήγαγε και την είχε πάει στο τροχόσπιτο, στο οποίο έμενε και ακολούθως τη δολοφόνησε. Ωστόσο πληροφορίες λένε πως στο τροχόσπιτο το οποίο ο φερόμενος ως δράστης έστειλε πίσω στην Γερμανία, δεν έχει βρεθεί DNA της μικρής Μαντλίν.

Υπόθεση Μαντλίν: Νέες αποκαλύψεις - Πού αναζητούν οι αρχές τη σορό ...

Δείτε ακόμη

Γαλλία: Φρικτός θάνατος για το κορίτσι – θαύμα της αναρρίχησης
Κλιμακώνει η Άγκυρα τις επιθέσεις σε Κουρδικό έδαφος
Ειδικό τούνελ απολύμανσης για τους επισκέπτες του Πούτιν στην κατοικία του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις