Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πανελλαδικές 2020 Άλγεβρα: Στο μάθημα των Μαθηματικών εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
ΕΛΛΑΔΑ

Πανελλαδικές 2020 Άλγεβρα: Στο μάθημα των Μαθηματικών εξετάζονται οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ

Πανελλαδικές 2020 Άλγεβρα: Πρόκειται για το δεύτερο και τελευταίο μάθημα Γενικής Παιδείας, στο οποίο θα εξεταστούν, καθώς από τις 20 έως και τις 30 Ιουνίου, θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας.

Πανελλαδικές 2020 Άλγεβρα: Πανελλαδικών συνέχεια σήμερα, Πέμπτη, και για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, οι οποίοι θα εξεταστούν στο μάθημα των Μαθηματικών (Άλγεβρα) Γενικής Παιδείας. Πρόκειται για το δεύτερο και τελευταίο μάθημα Γενικής Παιδείας, στο οποίο θα εξεταστούν, καθώς από τις 20 έως και τις 30 Ιουνίου, θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας. Οι μαθητές των ΕΠΑΛ θα έχουν στη διάθεσή τους τρεις ώρες, όπως και σε όλα τα μαθήματα εκτός του Αρχιτεκτονικού Σχεδίου όπου η διάρκεια εξέτασης θα είναι τέσσερις ώρες. Μετά το σημερινό μάθημα θα επιστρέψουν το Σάββατο με τα εξής μαθήματα: Στοιχεία μηχανών, Ανατομία-Φυσιολογία, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Για τους υποψήφιους των ΓΕΛ, που εξετάζονται με το νέο σύστημα, οι Πανελλαδικές θα συνεχιστούν την Παρασκευή, 19 Ιουνίου, με τα μαθήματα Προσανατολισμού: Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και Κοινωνιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών). Για τους υποψήφιους των ΓΕΛ που εξετάζονται με το παλαιό σύστημα, την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις της Βιολογίας Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού.

Δείτε ακόμη

Απαγωγή Μαρκέλλας: Συνελήφθη για ναρκωτικά χάπια η γυναίκα με τα “κόκκινα μαλλιά”
Ολονύχτια σύσκεψη για τον Εχίνο Ξάνθης: Σε απόλυτη απομόνωση για 7 ημέρες
“Αγάπη είχαμε καμιά ενόχληση;” – Όλα τα αρρωστημένα μηνύματα της 35χρονης στην Ιωάννα
Σοκ με τον γιατρό “μαϊμού” που κορόιδευε ασθενείς με καρκίνο – Ο ρόλος της συζύγου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις