Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ναρκωτικά Ηράκλειο Κρήτης: Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία στον διακινητή
ΕΛΛΑΔΑ

Ναρκωτικά Ηράκλειο Κρήτης: Χειροπέδες πέρασε η αστυνομία στον διακινητή

Ναρκωτικά Ηράκλειο Κρήτης: Έσκαβε λάκκους για να θάβει τα «φιξάκια» κοκαΐνης που διακινούσε στο Ηράκλειο ένας αλλοδαπός.

Ναρκωτικά Ηράκλειο Κρήτης: Στην τελευταία… ανασκαφή που έκανε ο δράστης βρέθηκε περικυκλωμένος από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών. Σε έναν παράδρομο της επαρχιακής οδού Ηρακλείου – Σκαλανίου έσκαβε λάκκους για να θάβει τα «φιξάκια» κοκαΐνης που διακινούσε στο Ηράκλειο ένας αλλοδαπός, αλλά στην τελευταία… ανασκαφή που έκανε βρέθηκε περικυκλωμένος από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι τον παρακολουθούσαν χωρίς να τους αντιληφθεί!

Ο αλλοδαπός συνελήφθη την στιγμή που ξέθαβε από έναν λάκκο τις συσκευασίες και υποχρεώθηκε να δείξει στους αστυνομικούς και άλλα σημεία που είχε μετατρέψει σε υπαίθριες «καβάντζες». Κατά την διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν συνολικά 14 «φιξάκια» με κοκαΐνη συνολικού βάρους 161 γραμμαρίων, ενώ κατασχέθηκε και μια ζυγαριά ακριβείας.

Ναρκωτικά Ηράκλειο Κρήτης: Η έρευνα στο σπίτι του

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του δράστη, όπου κατασχέθηκαν 310 ευρώ ως προερχόμενα από την διακίνηση και το Ι.Χ. αυτοκίνητό του. Ο αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Δείτε ακόμα

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία έναρξης της σχολικής χρονιάς
Γιατρός “μαϊμού” – Εμφανιζόταν ακόμα και ως γιατρός της Πολεμικής Αεροπορίας
Συμμορία γυναικών ρήμαζε σπίτια στις Σέρρες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις