Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαθηματικά απαντήσεις – Πανελλήνιες 2020: Τι έπεσε στην Άλγεβρα, δείτε τις λύσεις
ΕΛΛΑΔΑ

Μαθηματικά απαντήσεις – Πανελλήνιες 2020: Τι έπεσε στην Άλγεβρα, δείτε τις λύσεις

Μαθηματικά απαντήσεις - Πανελλήνιες 2020: Αναλυτικά οι απαντήσεις στα ερωτήματα του μαθήματος των Μαθηματικών (Άλγεβρα).

Μαθηματικά απαντήσεις – Πανελλήνιες 2020: Στο μάθημα της Άλγεβρας Γενικής Παιδείας, εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων 2020, από τα ΕΠΑΛ. Πρόκειται για το δεύτερο και τελευταίο μάθημα Γενικής Παιδείας, στο οποίο θα εξεταστούν, καθώς από τις 20 έως και τις 30 Ιουνίου, θα εξετάζονται σε μαθήματα ειδικότητας. Για τους υποψήφιους των ΓΕΛ, που εξετάζονται με το νέο σύστημα, οι Πανελλαδικές θα συνεχιστούν αύριο Παρασκευή, 19 Ιουνίου, με τα μαθήματα Προσανατολισμού: Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και Κοινωνιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών).

Για τους υποψήφιους των ΓΕΛ που εξετάζονται με το παλαιό σύστημα, την ίδια ημέρα θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις της Βιολογίας Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού.

Δείτε τα θέματα και τις απαντήσεις από τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς.

THEMATA_MATHIMATIKON

APANTISEIS_MATHIMATIKON

Μετά το σημερινό μάθημα θα επιστρέψουν το Σάββατο με τα εξής μαθήματα: Στοιχεία μηχανών, Ανατομία-Φυσιολογία, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.

Άγχος Πανελληνίων: Χρήσιμα τιπς

Ο κ.Σπύρος Δαμιανός, πρόεδρος Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής έδωσε πρακτικές συμβουλές προς τους μαθητές. Όπως είπε, δεν υπάρχει αρνητική βαθμολογία, συνεπώς είναι προτιμότερο οι μαθητές να απαντήσουν σε όλα τα θέματα που τους ζητούνται, ακόμη και αν δεν είναι απόλυτα σίγουροι. Αυτό θα τους δώσει το πλεονέκτημα να διεκδικήσουν κάποια έξτρα μόρια. Στο θέμα της διατροφής των υποψηφίων αναφέρθηκε η κ. Αστερία Σταματάκη, διαιτολόγος,διατροφολόγος, που τόνισε τη σημασία που έχει η διατροφή αυτήν την περίοδο για την ευεξία αλλά και την ψυχολογία τους. Γεύματα πλούσια σε πρωτεϊνες, σαλάτες, φρούτα, αλλά και σοκολάτα είναι ανάμεσα στις διατροφικές συμβουλές που έδωσε, ενώ τόνισε πως οι υποψήφιοι θα πρέπει να τρώνε ελαφριά το βράδυ και να πίνουν πολύ νερό.

Δείτε ακόμη

Πανελλαδικές 2020 – Οι συμπληγάδες της καθημερινότητας
Η Άννα Βίσση εύχεται καλή επιτυχία στους μαθητές με έναν μοναδικό τρόπο
Κεραμέως σε μαθητές: “Τίποτα δε μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο μέλλον που ανοίγεται μπροστά σας”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις