Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κλοπές συμμορία γυναικών Σέρρες: «Χτυπούσε» σπίτια ηλικιωμένων στις Σέρρες
ΕΛΛΑΔΑ

Κλοπές συμμορία γυναικών Σέρρες: «Χτυπούσε» σπίτια ηλικιωμένων στις Σέρρες

Κλοπές συμμορία γυναικών Σέρρες: Συνελήφθησαν οι δύο από τις τρεις γυναίκες που έκλεβαν σπίτια στις Σέρρες και στην ευρύτερη περιοχή.

Κλοπές συμμορία γυναικών Σέρρες: Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών οδηγήθηκαν οι δύο από τις τρεις γυναίκες για τις αλλεπάλληλες διαρρήξεις που έκαναν τον τελευταίο μήνα σε μονοκατοικίες που ζούσαν ηλικιωμένοι στην πόλη των Σερρών αλλά και σε χωριά της ευρύτερης περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστιδες έμπαιναν από τα παράθυρα, ωστόσο δεν κατάφεραν να γλιτώσουν από τα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας. Να αναφέρουμε πως οι τρεις γυναίκες είχαν διαπράξει από τις 18 Μαΐου ως την περασμένη Δευτέρα έξι διαρρήξεις και δυο απόπειρες κλοπής σε μονοκατοικίες, από τις οποίες είχαν καταφέρει να αρπάξουν μετρητά και κοσμήματα, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 4.000 ευρώ.

Παρόλα αυτά αδιαφορούσαν παγερά για το αν θα άφηναν δακτυλικά αποτυπώματα ή αν θα τις κατέγραφαν οι κάμερες γειτονικών καταστημάτων και σπιτιών. Έτσι, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τις τρεις Ελληνίδες και εντόπισαν δυο από αυτές στις Σέρρες, ενώ πλέον οι έρευνες στρέφονται στον εντοπισμό της τρίτης συνεργού.

Δείτε ακόμη

Αντικαταθλιπτικά, χάπια, ναρκωτικά – Τι «αποκαλύπτουν» τα απόβλητα για την “ελληνική καραντίνα”
Personal Banking και μέσω του v-Banking της Eurobank
Υπόθεση Μαρκέλλας: Χειροπέδες στην 33χρονη – Έδωσαν ναρκωτικά στο κορίτσι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις