Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΝΒΑ – ShaqAttack Racism: Ο Σακίλ είναι εδώ!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΒΑ – ShaqAttack Racism: Ο Σακίλ είναι εδώ!

ΝΒΑ - ShaqAttack Racism: Ο πρώην ΝΒΑer Σακίλ Ο’Νιλ φώναξε παρών στην μάχη για την καταπολέμηση του ρατσισμού και των κοινωνικών διακρίσεων

ΝΒΑShaqAttack Racism: Ο πρώην ΝΒΑer Σακίλ Ο’Νιλ φώναξε παρών στην μάχη για την καταπολέμηση του ρατσισμού και των κοινωνικών διακρίσεων. Ενα μήνα μετά τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ από έναν αστυνομικό στη Μινεάπολη ο Σακίλ πήρε ξεκάθαρη θέση! Την ίδια ώρα ο κόσμος συνεχίζει να διαδηλώνει κατά του ρατσισμού, των κοινωνικών διακρίσεων και της αστυνομικής βίας. Ενώ ολοένα και περισσότεροι παίκτες του μπασκετ και όχι μόνο έχουν στηρίξει αυτές τις προσπάθειες.

Ο Σακίλ Ο’Νιλ παίρνει σειρά με πράξεις όχι σκέτα λόγια. Ο άλλοτε ανίκητος σέντερ θα κάνει έρανο, μέσω ενός …εικονικού πάρτι. Σε συνεργασία με τον άσο του NFL και των Tampa Bay Buccaneers, τον Ρομπ Γκρονκόφσκι. Το τρίωρο event θα ονομάζεται «Shaq’s Fun House vs. Gronk Beach virtual party». Θα διεξαχθεί στις 27 Ιουνίου και είναι… φόρος τιμής στο ετήσιο πάρτι του Super Bowl Ο “Σακ” θα γίει ο DJ Diesel, ενώ στο πάρτι θα κάνουν εμφάνιση μεγάλα ονόματα, όπως οι Σνουπ Ντογκ, ΝταΜπέμπι, Στιβ Αόκι, Ντίπλο και Καρνέιζ!

ΝΒΑ – ShaqAttack Racism: “Πάρτι με σκοπό”

Το virtual πάρτυ του Σακίλ και του Γκρονκόφσκι θα μεταδοθεί μέσω live stream στο «ShaqvsGronk.com» και θα προβληθεί και από τα LiveXLive, Facebook, Twitch, YouTube και Twitter. «Θέλουμε να είμαστε ευαίσθητοι απέναντι στους ανθρώπους. Γι’ αυτό θέλαμε να το πούμε “Party with a Purpose” (μεταφρ. πάρτι με σκοπό). Θέλουμε απλά να φέρουμε λίγη χαρά. Συμβαίνουν πολλά και το ξέρουμε καλά. Εμείς θα κάνουμε το κομμάτι μας», είπε ο τρεις φορές πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Λέικερς, μία με τους Χιτ και 15 φορές All-Star παίκτης!

Δείτε ακόμη:

Δεν κατακυρώθηκε εξόφθαλμο γκολ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!
Πλάκα στη Οσασούνα η Ατλέτικο ξαναμπήκε στο χορό του Τσάμπιονς Λιγκ
Υποψήφιος για τη Σούπερ Λιγκ ο Μπουτσικάρης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις