Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Ρεκόρ τηλεθέασης

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: Ρεκόρ τηλεθέασης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Αγγλία - Πρέμιερ Λιγκ: Το Σίτι - Αρσεναλ έγινε τηλεοπτικό… viral συγκεντρώνοντας την υψηλότερη τηλεθέαση σε ματς του Sky Sports εδώ και τρία χρόνια! 

18.06.2020 | 18:25

ΑγγλίαΠρέμιερ Λιγκ: Κάτι οι δεκάδες χιλιάδες οπαδοί που αποκλείστηκαν από το γήπεδο ελέω κορωναϊού. Κάτι η ανυπομονησία να δουν αγγλικό ποδοσφαιρο τα εκατομμύρια φίλων του μετά από μήνες. Κάτι τα ονόματα των ομάδων και το Μάντσεστερ ΣίτιΑρσεναλ έγινε τηλεοπτικό… viral συγκεντρώνοντας την υψηλότερη τηλεθέαση σε ματς του Sky Sports εδώ και τρία χρόνια! 

Η επιστροφή στην αγωνιστική δράση έγινε μετά από 100 ημέρες πλήρους αποχής για την Πρέμιερ Λιγκ και τις άλλες κατηγορίες. Αλλο ποδόσφαιρο την ίδια ώρα δεν υπήρχε. Οι φίλαθλοι στο Νησί και όχι μόνο, λοιπόν, προκάλεσαν νέο ρεκόρ τηλεθέασης στη συνδρομητική τηλεόραση που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της κατηγορίας.

Αγγλία – Πρέμιερ Λιγκ: To Zoom κάνει διαφορά!

Αξίζει να σημειωθεί πως το τεράστιο ενδιαφέρον υποβοηθήθηκε και από τη δυνατότητα του κόσμου να συμμετέχει εικονικά. Οπαδοί είχαν διάδραση με τη μετάδοση μέσω του Zoom και της κάμεράς τους. Επιπλέον το ματς ντύθηκε με οπτικοακουστικά εφέ, ένα πολύτιμο επιπρόσθετο στοιχείο τελικά στην τηλεοπτική κάλυψη!

Δείτε ακόμη:

Δεν κατακυρώθηκε εξόφθαλμο γκολ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ!
Πλάκα στη Οσασούνα η Ατλέτικο ξαναμπήκε στο χορό του Τσάμπιονς Λιγκ
Υποψήφιος για τη Σούπερ Λιγκ ο Μπουτσικάρης
Exit mobile version