Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πρώτο ραντεβού συζήτηση: Τι να πεις στο πρώτο ραντεβού
PLUS

Πρώτο ραντεβού συζήτηση: Τι να πεις στο πρώτο ραντεβού

Πρώτο ραντεβού συζήτηση: Τα πρώτα ραντεβού είναι πάντα αμήχανα και άβολα επειδή ο ένας δε γνωρίζει ακόμα τον άλλον και καμία φορά η συζήτηση μπορεί να φτάσει σε κάποιο αδιέξοδο ή ακόμα και να βαρεθούν.

Πρώτο ραντεβού συζήτηση: Τα πρώτα ραντεβού είναι συνήθως αμήχανα και άβολα καθώς ο ένας δε γνωρίζει ακόμα τον άλλον και καμία φορά η συζήτηση μπορεί να φτάσει σε κάποιο αδιέξοδο ή ακόμα χειρότερα στη σιωπή ή στη βαρεμάρα. Μπορεί σε λίγα ζευγάρια να υπάρχει χημεία από την αρχή και να τα βρουν από την πρώτη στιγμή, κάποια άλλα όμως χρειάζονται λίγο boost άρισμα και από τις δυο πλευρές για να δώσουν μια ευκαιρία και να μην είναι το πρώτο ταυτόχρονα και το τελευταίο τους ραντεβού.

γράφει η Έλενα Φάκου

Η αλήθεια είναι πως υπάρχει άγχος και αρκετή πίεση για να επιτύχουν και οι δυο το πιο cool, διασκεδαστικό και ξεχωριστό ραντεβού και παράλληλα να εντυπωσιάσει ο ένας τον άλλο, πράγματα που τελικά μπορεί να μην πετύχουν επειδή το ζευγάρι νιώθει νευρικό. Εδώ λοιπόν έρχεται το θέμα της ερώτησης που θα κάνει την όλη αυτή διαδικασία λιγότερο αγχωτική και τα πράγματα όσο γίνεται πιο οικεία και μάλιστα είναι πιο απλή από ότι νομίζεις.

 

Πρώτο ραντεβού συζήτηση: Ποια είναι η ερώτηση που «σπάει αμέσως τον πάγο»;

Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς, αμέσως μετά το πρώτο ραντεβού με ένα άτομο το οποίο ήταν μέχρι τώρα άγνωστο και αισθάνεσαι ότι δεν τα πήγατε και τόσο καλά ενώ θα ήθελες να είχαν πάει καλύτερα τα πράγματα, μπορείς να κάνεις μια ερώτηση η οποία είναι απλή και θα εμπνεύσει τον άλλο να σου μιλήσει όσο πιο ανοιχτά γίνεται, ενώ θα σας φέρει ταυτόχρονα μάλλον πιο κοντά, εκτός πια αν το υποψήφιο ταίρι σου έχει ξενερώσει εντελώς με τη φάση.

Η ερώτηση λοιπόν είναι:«Υπάρχει κάτι που θα ήθελες να με ρωτήσεις και ντρέπεσαι να το κάνεις;» Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, η συζήτηση που θα προκύψει από αυτή την απάντηση μπορεί να είναι καθοριστική για το εάν θα εξακολουθήσει μια σχέση μετά από αυτό το πρώτο ραντεβού είτε ήταν καλό είτε όχι και τόσο. Είναι ένα ερώτημα το οποίο κάνει τον άλλο να χαλαρώσει, να σκεφτεί και να ανοιχτεί για κάτι το οποίο όντως ήθελε να ρωτήσει και δεν το έκανε επειδή ντρεπόταν. Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

 

Δείτε ακόμη

H σύζυγος του Πρωθυπουργού βρέθηκε σε επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ
Οι επιστήμονες θεωρούν ότι μετά τον κορονοϊό περιμένουμε covid baby boom

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις