Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τατιάνα Στεφανίδου Mega: Τέλος από τον ΣΚΑΙ, φήμες για μεταγραφή
LIFESTYLE

Τατιάνα Στεφανίδου Mega: Τέλος από τον ΣΚΑΙ, φήμες για μεταγραφή

Τατιάνα Στεφανίδου Mega: Εδώ και καιρό είναι γνωστό ότι η Τατιάνα Στεφανίδου θα αποχωρήσει από τον ΣΚΑΙ, καθώς το συμβόλαιο της έχει λήξει.

Τατιάνα Στεφανίδου Mega: Οριστικό είναι όπως φαίνεται το τέλος της συνεργασίας της Τατιάνας Στεφανίδου με το κανάλι του Παλαιού Φαλήρου. Μετά από δύο χρόνια, η παρουσιάστρια έστειλε το δικό της άτυπο μήνυμα για την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ, μέσω ενός δημοσιεύματος στα sites που η ίδια και ο Νίκος Ευαγγελάτος κατέχουν. Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η κ. Στεφανίδου ζήτησε από του ιθύνοντες του καναλιού να τελειώσει τις εκπομπές της το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουλίου, κάτι που έγινε αποδεκτό. “Όπως όλα δείχνουν η συνεργασία της παρουσιάστριας με τον ΣΚΑΪ, μετά από δυο εξαιρετικά χρόνια ολοκληρώνεται, και κλείνει ακόμη ένας κύκλος” καταλήγει το κείμενο.

Έτσι, μετά από δύο χρόνια, η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται πως θα ακολουθήσει εκτός απροόπτου τον σύζυγό της Νίκο Ευαγγελάτο στο νέο MEGA. Πληροφορίες την θέλουν μάλιστα να επιστρέφει στην καθημερινή απογευματινή ζώνη την οποία έχει υπηρετήσει για πολλά χρόνια.

Εκτός Alpha η Βάσω Λασκαράκη

Ανατροπή σε όλα όσα ξέραμε για την Βάσω Λασκαράκη και το κανάλι του Alpha. Όπως φαίνεται, η ηθοποιός, η οποία ανήκε στο δυναμικό του σταθμού επί σειρά ετών και πρωταγωνιστούσε σε καθημερινά σίριαλ. Πρόσφατα δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει και δική της εκπομπή στο κανάλι, στη θέση της Ελένης Μενεγάκη. Τελικά, το κανάλι επένδυσε στην Ηλιάννα Παπαγεωργίου, και η Λασκαράκη έμεινε εκτός. Σύμφωνα με όσα είπε Στη φωλιά των Κου Κου ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Βάσω Λασκαράκη μένει εκτός Alpha μετά από 7 ολόκληρα χρόνια.

Η καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή που θα παρουσίαζε δεν θα γίνει, αλλά, δεν θα την δούμε την επόμενη σεζόν ούτε σε κάποιο σίριαλ του καναλιού. Η Λασκαράκη συζητούσε και με τον ΣΚΑΪ για παρουσίαση εκπομπής και ενδεχομένως, μετά τις τελευταίες εξελίξεις να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος συζητήσεων.

Δείτε ακόμη

Όταν η Ζενεβιέβ ήταν μοντέλο και έκανε fitting στα ρούχα της Λουκίας

Με φανταστικό φόρεμα Zeus & Dione η Μπαλατσινού – Ποζάρει με τη Μαρέβα στη Σαντορίνη

Η Μαρία Μαρκέζη μιλά για τη μάχη της με τα ναρκωτικά (vid)

Η Άννα Βίσση εύχεται καλή επιτυχία στους μαθητές με έναν μοναδικό τρόπο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις