Ιωάννα βιτριόλι νέα: Σχετική ικανοποίηση για την άτυχη 34χρονη

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιωάννα βιτριόλι νέα: Σχετική ικανοποίηση για την άτυχη 34χρονη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Ιωάννα βιτριόλι νέα: Ηθική ικανοποίηση για την άτυχη Ιωάννα στο άκουσμα της σύλληψης της 35χρονης, η οποία κατηγορείται για την υπόθεση με βιτριόλι σε βάρος της.

17.06.2020 | 12:58

Ιωάννα βιτριόλι νέα: «Μία μικρή ηθική ικανοποίηση μέχρι την τελική δικαίωση» ένιωσε η 34χρονη Ιωάννα, στο άκουσμα της σύλληψης της 35χρονης που κατηγορείται για την υπόθεση με το βιτριόλι σε βάρος της, όπως ανακοίνωσαν οι δικηγόροι της. «Καταθέσαμε σήμερα παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας. Η κατηγορουμένη έχει ήδη οδηγηθεί στις φυλακές, υπάρχει μία ηθική ικανοποίηση. Δεν μου κάνει εντύπωση που δεν απολογήθηκε, τα στοιχεία είναι συντριπτικά σε βάρος της» ήταν τα λόγια του δικηγόρου της Ιωάννας, Απόστολου Λύτρα, ενώ ο έτερος δικηγόρος της 34χρόνης, Νίκος Αλέξανδρος τόνισε: «Θα αναμέναμε έστω μία έμπρακτη μετάνοια».

Όσον αφορά στο ζήτημα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, το οποίο ενδεχομένως ζητήσει η υπεράσπιση της κατηγορούμενης, ο κ. Λύτρας ανέφερε πως η ζήλια και η κακία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ψυχιατρικά προβλήματα ενώ χαρακτήρισε την κατηγορία «δεμένη». Να υπενθυμίσουμε πως χθες Τρίτη η 35χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση αλλά και για το πλημμέλημα της απείθειας. Η κατηγορούμενη γυναίκα όταν οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή έκανε χρήση του δικαιώματος της σιωπής επικαλούμενη κακή ψυχολογική κατάσταση και επιφυλάχθηκε να απολογηθεί στο μέλλον. Σύμφωνα με πληροφορίες η 35χρονη κρατείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις φυλακές Κορυδαλλού μακριά από τις άλλες κρατούμενες προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να κινηθούν εναντίον της.

Δείτε ακόμη

Πανελλαδικές 2020: Αυτά είναι τα θέματα σε Αρχαία και Μαθηματικά
Ειδεχθές έγκλημα στο Μενίδι – Έσφαξε τη μάνα του κι άνοιξε ατάραχος στη θεία (vid)
“Τα σοβαρά κρούσματα θα είναι πολύ λίγα” – Η αισιόδοξη εκτίμηση Γώγου
Exit mobile version