Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μητροκτόνος Μενίδι – νέα: Ο 34χρονος άνοιξε ατάραχος την πόρτα στη θεία του
ΕΛΛΑΔΑ

Μητροκτόνος Μενίδι – νέα: Ο 34χρονος άνοιξε ατάραχος την πόρτα στη θεία του

Μητροκτόνος Μενίδι - νέα: Οικογενειακή τραγωδία στο Μενίδι, όπου ένας 34χρονος Έλληνας δολοφόνησε με μαχαίρι την 54χρονη μητέρα του.

Μητροκτόνος Μενίδι – νέα: Ένα αποτρόπαιο έγκλημα έλαβε χώρα χθες, Τρίτη, το βράδυ στο Μενίδι, εκεί όπου ένας 34χρονος, σκότωσε τη μητέρα του μέσα στο σπίτι που διέμενε η οικογένεια στην οδό Αγίου Σπυρίδωνος. Σύμφωνα με το Open TV, ο δράστης γύρω στις 22:20 μπήκε στο δωμάτιο της 54χρονης μητέρας του κι άρχισε να την μαχαιρώνει. Η γυναίκα πάλεψε για αρκετή ώρα μαζί του και κατάφερε να κατέβει στον κάτω όροφο, ενώ είχε ενημερώσει για το συμβάν την ξαδέρφη της, που έσπευσε στο σπίτι για να την βοηθήσει.

Οταν έφτασε η ξαδέρφη της δολοφονημένης γυναίκας στο σπίτι της οικογένειας, της άνοιξε την πόρτα ο 34χρονος, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν ατάραχος και πολύ ήρεμος. Τη ρώτησε μάλιστα, «τι κάνεις εδώ, όλα είναι καλά δεν τρέχει τίποτα.» Η γυναίκα ωστόσο, ήξερε τι είχε συμβεί κι όταν μπήκε μέσα αντίκρισε την ξαδέρφη της να βρίσκεται σε μια λίμνη αίματος και δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε συμβεί το μοιραίο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 34χρονος είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική, ενώ όπως καταγγέλλουν περίοικοι και συγγενείς, το ασθενοφόρο άργησε να έρθει (σ.σ: κατά πληροφορίες μία ώρα) με τη γυναίκα να είναι για αρκετή ώρα ζωντανή, όμως υπέκυψε στα τραύματα από τις μαχαιριές που της κατάφερε ο γιος της.

Δείτε ακόμη

Άγριο έγκλημα στο Μενίδι: 34χρονος μαχαίρωσε τη μητέρα του μέχρι θανάτου
Φουστάνος για Ιωάννα: “Να ξεχάσει αυτό που ήταν πριν”
Εύοσμος: “Στα παιδιά δεν έλειψε τίποτα” – Η οργή της αδερφής του 49χρονου ταξιτζή
“Περίμενα μία συγγνώμη” – Ξεσπά η Ιωάννα μέσα από το νοσοκομείο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις