Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσάμπιονς & Γιουρόπα Λιγκ: Επίσημα με φάιναλ-8
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τσάμπιονς & Γιουρόπα Λιγκ: Επίσημα με φάιναλ-8

Τσάμπιονς & Γιουρόπα Λιγκ: Επισημοποιήθηκαν από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ η ολοκλήρωση των διοργανώσεων σε Πορτογαλία και Γερμανία αντίστοιχα

Τσάμπιονς & Γιουρόπα Λιγκ: Αυτό που περιμέναμε να επικυρωθεί, επισημοποιήθηκε στη σημερινή σύσκεψη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΟΥΕΦΑ. Ετσι, με τουρνουά φάιναλ-8 θα ολοκληρωθεί η σεζόν σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Ο τόπος; Σε Πορτογαλία και Γερμανία αντίστοιχα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ αφότου ολοκληρωθούν οι ρεβάνς της φάσης των «16» που εκκρεμούν, θα διεξαχθεί φάιναλ-8 στo «Ντα Λουζ» και στο «Ζοζέ Αλβαλάδε» της Λισαβόνας από 12 έως 23 Αυγούστου. Στο Γιουρόπα Λιγκ θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία και τα προημιτελικά θα αρχίσουν στις 10 Αυγούστου σε Ντούισμπουργκ, Ντίσελντορφ, Κολωνία και Γκελσενκίρχεν. Ο τελικός θα γίνει στις 21 Αυγούστου.

Αυτό που εκκρεμεί είναι ο τόπος διεξαγωγής των ρεβάνς της φάσης των «16» και στις δύο διοργανώσεις. Αυτό που ενδιαφέρει δηλαδή και τον Ολυμπιακό. Αν, δηλαδή, θα παίξει με τη Γουλβς στην Αγγλία ή επί γερμανικού εδάφους. αν και η ισονομία προτάσσει οι ρεβάνς να γίνουν στα γήπεδα των ομάδων. Η δε αναμέτρηση για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ θα διεξαχθεί στις 24 Σεπτεμβρίου στη Βουδαπέστη.

Τσάμπιονς & Γιουρόπα Λιγκ: Οι ημερομηνίες

Η ΟΥΕΦΑ μετά την ανακοίνωση του φορμά έδωσε στη δημοσιότητα και τις ημερομηνίες ολοκλήρωσης (πιν.) του Τσάμπιονς Λιγκ. Μία επιπλέον αλλαγή είναι πως οι ομάδες θα μπορούν να δηλώσουν παίκτες που ήδη υπήρχαν στο ρόστερ, αλλά δεν είχαν δηλωθεί. Μέχρι το τέλος της σεζόν υιοθετούνται οι πέντε αλλαγές σε ένα ματς. Και επιστρέφουμε στις τρεις από την επόμενη. 

Δείτε ακόμη:

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Διαμαντίδης
Νίκησε ο κοινωνικά παρόν κύριος Μάρκους Ράσφορντ!
Μαθαίνει Αραβικά κι ετοιμάζεται για Βόρεια Αγγλία!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις