Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-ΠΑΟΚ: Νυστέρι για Μίσιτς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-ΠΑΟΚ: Νυστέρι για Μίσιτς

Σούπερ Λιγκ-ΠΑΟΚ: Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Γιόζιπ Μίσιτς, προκειμένου να αφαιρέσει την κύστη που είχε στη βουβωνική χώρα.

Σούπερ Λιγκ-ΠΑΟΚ: Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Γιόζιπ Μίσιτς, προκειμένου να αφαιρέσει την κύστη που είχε στη βουβωνική χώρα. Όπως ενημέρωσαν από τον δικέφαλο του Βορρά η επέμβαση ήταν επιτυχημένη. Ο Κροάτης μέσος θα χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Ωστόσο, στην παρούσα φάση προέχει η αποθεραπεία του και να επιστρέψει δυνατός στην αγωνιστική δράση. Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Γιόζιπ Μίσιτς θα μπει στα… πιτς, σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ βρέθηκε στο πλευρό του. Ο Γιώργος Σαββίδης έστειλε άμεσα το δικό του μήνυμα στήριξης ενώ το ίδιο έπραξαν τεχνικό επιτελείο και παίκτες. Το ίδιο συνέβη και σήμερα με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ να στέλνει μήνυμα εμψύχωσης στον παίκτη. «Θα επιστρέψεις πριν καλά-καλά το καταλάβεις», ανέφερε στα social media η ΠΑΕ για τον Μίσιτς.

Κατά τα άλλα, στην προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι παίκτες συνέχισαν την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Οι Θεσσαλονικείς σημείωσαν για την προπόνηση: «Κρατώντας τη διάθεση και την ενέργεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και με στόχο τη βελτίωση των κομματιών του παιχνιδιού που δε λειτούργησαν σωστά, ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το ματς με τον ΟΦΗ. Η Τρίτη (16.06) ήταν αφιερωμένη στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας μέσα από μια σειρά ασκήσεων. Οι Χοσέ Κρέσπο, Λέο Ζαμπά συμμετείχαν στην προθέρμανση και σε κάποιες ασκήσεις passing game. Κι έπειτα συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα. Την Τετάρτη (17.06) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».

Σούπερ Λιγκ-ΠΑΟΚ: Επένδυση στις ακαδημίες

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δίνουν μεγάλη βαρύτητα στην ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής. Για τον σκοπό αυτό ο δικέφαλος του Βορρά ενίσχυσε τις ακαδημίες του με δύο νέα ταλέντα από τους Παξούς. Πρόκειται για τον 18χρονο Χρήστο Βερονίκη και τον 16χρονο Σπύρο Ρούση, που αγωνίζονται στον ΑΟ Παξών. Αναλυτικά στην ενημέρωση του ΠΑΟΚ αναφέρεται: «Ο Αθλητικός Όμιλος Παξών, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, οι ποδοσφαιριστές μας Χρήστος Βερονίκης και Σπύρος Ρούσης, βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και συμμετέχουν στις προπονήσεις και τους αγώνες των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το έμπρακτο ενδιαφέρον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προήλθε κατόπιν συνεργασίας του προπονητή μας, Γιώργου Τουρσουνίδη και θετικής εισήγησης των Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου, Γιώργου Γεωργιάδη και του προπονητή Πάμπλο Γκαρσία».

Δείτε ακόμη

Σε δύσκολο όμιλο για το Euro 2022 η εθνική Ελλάδας
Και του χρόνου στον Ολυμπιακό ο Πρίντεζης!
Πρωταθλήτρια και μαθηματικά στέφθηκε η Μπάγερν

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις