Σούπερ Λιγκ-Άρης: Προς αίσιο τέλος με Γκάμα!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-Άρης: Προς αίσιο τέλος με Γκάμα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

Σούπερ Λιγκ-Άρης: Αίσιο τέλος θα έχει το σίριαλ του Μπρούνο Γκάμα στον Άρη, όπως προμηνύουν οι τελευταίες εξελίξεις μετά το ραντεβού με τον Άγγελο Χαριστέα.

17.06.2020 | 22:41

Σούπερ Λιγκ-Άρης: Αίσιο τέλος θα έχει το σίριαλ του Μπρούνο Γκάμα στον Άρη, όπως προμηνύουν οι τελευταίες εξελίξεις. Μετά τη συμφωνία που επήλθε με τον Χαβιέ Ματίγια, άλλη μία υπόθεση θα έχει θετική έκβαση για τους κίτρινους. Στη συνάντηση που είχαν ο Άγγελος Χαριστέας και ο Βραζιλιάνος άσος το κλίμα ήταν πολύ θετικό. Τα μηνύματα από την κουβέντα τους δείχνουν ότι όλα κυλάνε ομαλά και, αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα επέλθει συμφωνία! Ο Γκάμα είναι μια πολύ σημαντική μονάδα για τον Άρη και από την ΠΑΕ φρόντισαν να πλησιάσουν αρκετά τις απαιτήσεις του. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι κοντά, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει η οριστική εξέλιξη που θα σημάνει τη… λήξη συναγερμού.

Η συνάντηση του Άγγελου Χαριστέα με τον Μπρούνο Γκάμα σκόρπισε χαμόγελα στο στρατόπεδο του Άρη. Οι δύο άνδρες έχουν συμφωνήσει στους περισσότερους όρους της συνεργασίας και οι διαφορές είναι μικρές. Ουσιαστικά φαίνεται πως υπάρχουν μόνο κάποιες μικρές λεπτομέρειες για να πει το «ναι» ο παίκτης και να σφραγιστεί η συμφωνία. Σε κάθε περίπτωση, στον Άρη επικρατεί μια συγκρατημένη αισιοδοξία για το θέμα Γκάμα. Ωστόσο, μέχρι τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις δεν «πανηγυρίζει» κανείς!

Σούπερ Λιγκ-Άρης: Ξανά εκτός ο Διαμαντόπουλος

Εκτός προπόνησης του Άρη έμεινε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Διαμαντόπουλος. Ο άσος του Άρη ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στον δικέφαλο και δεν κατάφερε να γυμναστεί. Πλέον η συμμετοχή του στο ματς με την ΑΕΚ για τα πλέι οφ είναι αμφίβολη. Κατά τα άλλα οι κίτρινοι συνέχισαν την προετοιμασία τους σήμερα με υψηλής έντασης προπόνηση. Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια μικρού χώρου, ενώ ο Μίκαελ Ένινγκ έβαλε τους παίκτες του να δουλέψουν στα τελειώματα των φάσεων. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο με βραδινή προπόνηση στο «Κλ. Βικελίδης». Ο τεχνικός του Άρη θέλει να δουλέψει σε συνθήκες αγώνα, μιας και το σαββατιάτικο ματς είναι προγραμματισμένο στις 21:30.

Δείτε ακόμη

Κούγιας: «Επιστρέφουμε στο Αλκαζάρ»
Γραμμένος: «Ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε την ελίτ»
ΟΥΕΦΑ: Στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος οι κληρώσεις
Exit mobile version