Σούπερ Λιγκ-ΑΕΚ: Ικανοποιημένος ο Καρέρα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-ΑΕΚ: Ικανοποιημένος ο Καρέρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μπάμπης Πουλούτσης

Σούπερ Λιγκ-ΑΕΚ: Εντυπωσιασμένος από το ξεκίνημα της ΑΕΚ στα πλέι οφ δήλωσε ο Μάσιμο Καρέρα, σε μέσο ενημέρωσης της πατρίδας του.

17.06.2020 | 15:44

Σούπερ Λιγκ-ΑΕΚ: Εντυπωσιασμένος από το ξεκίνημα της ΑΕΚ στα πλέι οφ δήλωσε ο Μάσιμο Καρέρα, σε μέσο ενημέρωσης της πατρίδας του. Ο Ιταλός τεχνικός χαρακτήρισε σημαντική την επιτυχία επί του ΟΦΗ, που έφερε την ομάδα του στη δεύτερη. Για τα δύο πρώτα ματς υποστήριξε πως η Ένωση ξεπέρασε τις προσδοκίες του. Ωστόσο, σημείωσε πως θα χρειαστούν αρκετά παιχνίδια για να βρει η ομάδα τη φόρμα της λόγω της ζέστης. «Έχουμε παίξει ήδη δύο παιχνίδια στα playoffs. Ήταν σημαντική επιτυχία για μας η νίκη επί του ΟΦΗ, γιατί εκμεταλλευτήκαμε την ισοπαλία του ΠΑΟΚ και τώρα είμαστε δεύτεροι και στο +2. Έχει αρκετή ζέστη εδώ και θα χρειαστούν πολλά παιχνίδια για να βρούμε τη φόρμα μας. Σε αυτά τα πρώτα ματς, πάντως, η ομάδα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Έμεινα πολύ εντυπωσιασμένος», τόνισε ο Καρέρα.

Παράλληλα, ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στον αποψινό τελικό κυπέλλου στην Ιταλία, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει φαβορί! «Είναι μάλλον 50-50, αν και η Γιουβέντους έχει ίσως ένα μεγαλύτερο πλεονέκτημα λόγω του μεγαλύτερου ρόστερ της. Ίσως αυτή να είναι η μόνη διαφορά», ανέφερε ο Ιταλός τεχνικός και συνέχισε: «Η Νάπολι πάντως είναι μια ομάδα που μπορεί να σε δυσκολέψει πολύ και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ συμπαγής και καλή στην πίεση. Επίσης έχει ήδη κερδίσει τη Γιουβέντους στο πρωτάθλημα».

Σούπερ Λιγκ-ΑΕΚ: Ψάχνει στόπερ από το πάνω ράφι!

Η πρόωρη φυγή του Βράνιες έβαλε ουσιαστικά και τον επίλογο στην πορεία του στην ΑΕΚ. Η συμπεριφορά του Βόσνιου έκλεισε οριστικά την πόρτα γι’ αυτόν στον σύλλογο. Εϊναι ξεκάθαρο ότι δεν θα γίνει προσπάθεια να αγοραστεί ξανά ο Βράνιες από την Άντερλεχτ, αν και υπήρχαν τέτοιες σκέψεις. Πλέον στην Ένωση έχουν αρχίσει ήδη την αναζήτηση στόπερ, ο οποίος όπως λέγεται θα είναι από το πάνω ράφι! Ο Τσιγκρίνσκι λογικά θα μείνει στην ΑΕΚ, αλλά θα είναι μεταξύ δεύτερης και τρίτης επιλογής. Παράλληλα, ο Οικονόμου βρίσκεται πιο κάτω στην ιεραρχία! Κάτι που σημαίνει ότι οι κιτρινόμαυροι θέλουν έναν πολύ καλό στόπερ για… αναντικατάστατο στην 11άδα και τουλάχιστον έναν ακόμη. Ο δεύτερος στόπερ θα αποκτηθεί επίσης για βασικός στο κέντρο της άμυνας, με τον Τσιγκρίνσκι να είναι έξτρα λύση. Άλλωστε, ο Ουκρανός δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να βγάλει ολόκληρη σεζόν χωρίς προβλήματα. Βέβαια, υπάρχει στο ρόστερ της ΑΕΚ και ο Ζίγκα Λάτσι. Ο 17χρονος Σλοβένος ίσως πάρει χρόνο στα εναπομείναντα ματς, έτσι ώστε να αξιολογηθεί για τη νέα σεζόν. Αν ο τελευταίος ικανοποιήσει, δεν αποκλείεται η ΑΕΚ να κινηθεί για την απόκτηση μόνο ενός στόπερ.

Δείτε ακόμη

Premier League: Τα βλέμματα σε Ευρώπη και υποβιβασμό

Ο Σιδηρόπουλος στο ελληνικό «el classico»

Ντέρμπι χωρίς κόσμο!

Exit mobile version