Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λα Λίγκα – Προαναγγελία: Ασταμάτητη δράση!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λα Λίγκα – Προαναγγελία: Ασταμάτητη δράση!

Πριμέρα Ντιβιζιόν - Προαναγγελία: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η ατελείωτη, η …αέναη δράση της πριμέρα ντιβιζιόν που έχει αγώνες πια καθημερινά

Λα Λίγκα-Προαναγγελία: Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται η ατελείωτη, η …αέναη δράση της πριμέρα ντιβιζιόν που έχει αγώνες πια καθημερινά, ελέω αλλαγών μετά τη διακοπή της πανδημίας! Η Εϊμπάρ έχει την ευκαιρία να πάρει μεγάλη βαθμολογική ανάσα και να αποσπαστεί στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Υποδέχεται σήμερα την Μπιλμπάο η οποία δεν έχει σοβαρές ελπίδες για Ευρώπη μέσω πρωταθλήματος. Πάντως είναι τρία ματς αήττητη και έει μενταλιτέ ομάδας που δεν χαρίζεται!

Η Βαγιαδολίδ, την ίδια ώρα (20.30) υα φιλοξενήσει την Θέλτα. Η γηπεδούχος θέλει τη νίκη για να ξενοιάσει αναφορικά με το στάτους της στην κατηγορία. Ακόμα και ένας βαθμός θετική έκβαση θα είναι, ενώ και η Θέλτα καίγεται για έστω έναν βαθμό. Είναι χαρακτηριστικό πως είναι μεν στο +1 μόνον από τον υποβιβασμό, αλλά έχει και ματς λιγότερο, το αποψινό. και θα θέλει σίγουρα να το κεφαλαιοποιήσει.

Λα Λίγκα-Προαναγγελία: Ούτε Ευρώπη σίγουρη!

Στην Παμπλόνα, τέλος, η Οσασούνα υποδέχεται την Ατλέτικο που δεν κυνηγάει μόνο την τετράδα και το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και την Ευρώπη αυτή καθαυτή! Αν κάνει 1-2 γκέλες τότε διακυβεύεται η συμμετοχή της έστω και στο Γιουρόπα Λιγκ! Μόνο αδιάφορη δεν είναι απόψε, ως εκ τούτου!

Πάντως όλες οι ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει αυτό το ασταμάτητο πρόγραμμα και θα πρέπει να ληφθεί υπόψιν! Η Καταπόνηση είναι απίστευτη και οι ποδοσφιαριστές εξακολουθούν να γκρινιάζουν για την αυξανόμενη ένταση!

Δείτε ακόμη:

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Διαμαντίδης
Νίκησε ο κοινωνικά παρόν κύριος Μάρκους Ράσφορντ!
Μαθαίνει Αραβικά κι ετοιμάζεται για Βόρεια Αγγλία!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις