Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Πορτογαλία – Εθνική ομάδα: Με Σάντος ως το 2024
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πορτογαλία – Εθνική ομάδα: Με Σάντος ως το 2024

Πορτογαλία - Εθνική ομάδα: Στο τιμόνι της εθνικής Πορτογαλίας θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Σάντος έχοντας υπογράψει νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024

ΠορτογαλίαΕθνική ομάδα: Μία αναμενόμενη ανανέωση συνεργασίας πήρε σάρκα και οστά σήμερα στην Πορτογαλία. Στο τιμόνι της εθνικής Πορτογαλίας θα συνεχίσει να βρίσκεται ο Φερνάντο Σάντος. Ο δικός μας Φερνάντο, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Πορτογαλία, υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2024. Ετσι, ο 65χρονος τεχνικός από το Εστορίλ θα καθοδηγήσει τους Ίβηρες στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις.

“Είναι ένας άνθρωπος που εμπνέει σεβασμό και έχει νοοτροπία νικητή”, δήλωσε για τον Σάντος λίγο μετά τις υπογραφές ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Φερνάντο Γκόμες. Θυμίζουμε ότι ο Σάντος ανέλαβε την εθνική ομάδα της χώρας του το 2014 έχοντας αποχωρήσει από την Ελλάδα και την εθνική μας. Και την οδήγησε την Πορτογαλία του Ρονάλντο στην κατάκτηση του EURO 2016, αλλά και του Nations League το 2019!

Πορτογαλία – Εθνική ομάδα: Πάει για δεκαετία 

Αν ο Σάντος εξαντλήσει το νέο του συμβόλαιο, τότε ο άλλοτε προπονητής της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού θα συμπληρώσει 10 χρόνια στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Το βίντεο της Πορτογαλικής Ομοσπονδίας με την ανανέωση του πρωταθλητή Ευρώπης Σάντος:

Δείτε ακόμη:

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Διαμαντίδης
Νίκησε ο κοινωνικά παρόν κύριος Μάρκους Ράσφορντ!
Μαθαίνει Αραβικά κι ετοιμάζεται για Βόρεια Αγγλία!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις