Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΟΥΕΦΑ/κληρώσεις – Αθήνα: Χαρούμενος για την απόφαση ΟΥΕΦΑ ο Γραμμένος
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΥΕΦΑ/κληρώσεις – Αθήνα: Χαρούμενος για την απόφαση ΟΥΕΦΑ ο Γραμμένος

ΟΥΕΦΑ/κληρώσεις – Αθήνα: Την απόφαση της ΟΥΕΦΑ να φιλοξενήσει η Ελλάδα τις κληρώσεις των ευρωπαϊκών θεσμών, χαιρέτισε με δήλωσή του ο Βαγγέλης Γραμμένος.

ΟΥΕΦΑ/κληρώσεις – Αθήνα: Την απόφαση της ΟΥΕΦΑ να φιλοξενήσει η Ελλάδα τις κληρώσεις των ευρωπαϊκών θεσμών, χαιρέτισε με δήλωσή του ο Βαγγέλης Γραμμένος. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εξέφρασε τη χαρά του που η νέα ευρωπαϊκή σεζόν θα ξεκινήσει από τη χώρα μας. Μάλιστα, πέραν των κληρώσεων στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος θα γίνουν και οι βραβεύσεις των κορυφαίων της χρονιάς. Ο Γραμμένος εξέφρασε την ανυπομονησία του για τη φιλοξενία της ευρωπαϊκής οικογένειας. Αλλά και για τη συνεργασία για τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης διεθνούς εμβέλειας. Άλλωστε, η απόφαση αυτή σημαίνει πολλά για τη χώρα μας, που παίρνει ένα ακόμη «παράσημο». Τόσο για τον τρόπο που λειτούργησε με την πανδημία του κορονοϊού, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο. Όσο και για τη βελτίωση στον τρόπο λειτουργίας της ομοσπονδίας, υπό την εποπτεία των ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ.

«H Ε.Π.Ο. χαιρετίζει με μεγάλη ικανοποίηση την απόφαση της UEFA να επιλέξει την Αθήνα ως τόπο συνάντησης της ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, σε επίπεδο ποδοσφαιριστών και συλλόγων, προκειμένου να βραβευθούν οι κορυφαίοι του 2020 και να γίνουν οι κληρώσεις του Champions League και του Europa League για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, η οποία θα ξεκινήσει έτσι από την χώρα μας», τόνισε αρχικά ο Βαγγέλης Γραμμένος και συνέχισε «Ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε στην Ελλάδα την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική οικογένεια και να συνεργαστούμε με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης διεθνούς εμβέλειας», αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΠΟ σε δήλωσή του στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας.

ΟΥΕΦΑ/κληρώσεις – Αθήνα: Παράσημο για την Ελλάδα

Το γεγονός ότι θα γίνουν οι κληρώσεις των δύο κορυφαίων ευρωπαϊκών διοργανώσεων στην Ελλάδα αν μη τι άλλο είναι «παράσημο». Και δείχνει ότι η ΟΥΕΦΑ δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στη χώρα μας για σημαντικούς λόγους. Ο πρώτος είναι ότι η χώρα μας λειτούργησε άψογα κατά την εμφάνιση της πανδημίας του κορονοϊού. Γι’ αυτό και η πρώτη μεγάλη εκδήλωση της ΟΥΕΦΑ μετά το lockdown θα γίνει στη χώρα μας. Ουσιαστικά αυτό προβάλλει διεθνώς την Ελλάδα ως μια σύγχρονη ασφαλή χώρα, που είναι σε θέση να φιλοξενήσει τέτοιες εκδηλώσεις. Παράλληλα, αποτελεί μια επιβράβευση για τα βήματα προόδου του ποδοσφαίρου στη χώρα υπό τη διεθνή επιτροπεία. Η ΟΥΕΦΑ αναγνώρισε την προσπάθεια της Ελλάδας και πριν την αποχώρησή της την επιβραβεύει με την ανάθεση της σπουδαίας εκδήλωσης.

Δείτε επίσης

Τουρνουά φάιναλ 8 σε Λισσαβόνα και τρεις Γερμανικές πόλεις
Έκτακτο ΔΣ στη λίγκα για το θέμα κόσμου
Ο Βόβορας στο πράσινο «τιμόνι»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις