Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΟΥΕΦΑ/κληρώσεις – Αθήνα: Κληρώνει στο “ΚΠΙΣΝ”
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΥΕΦΑ/κληρώσεις – Αθήνα: Κληρώνει στο “ΚΠΙΣΝ”

ΟΥΕΦΑ/κληρώσεις - Αθήνα: Στην Αθήνα και τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Πολιτισμού “Σταύρος Νιάρχος” στέλνει το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ η ΟΥΕΦΑ!

ΟΥΕΦΑ/κληρώσειςΑθήνα: Στην Αθήνα και τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Πολιτισμού “Σταύρος Νιάρχος στέλνει το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ η ΟΥΕΦΑ! Ειδικότερα, στην αποψινή της συνεδρίαση η εκτελεστική επιτροπή της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αποφάσισε να διεξαχθούν στο “ΚΠΙΣΝ” οι κληρώσεις των ομίλων της επόμενης σεζόν! Οι κληρώσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων γίνονταν παραδοσιακά στο γκαλά του Μονακό. Την εβδομάδα γιορτής του ποδοσφαίρου μαζί με το Σούπερ Καπ! Αυτό αλλάζει λόγω κορωναϊού.

Οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν 1 και 2 Οκτωβρίου στην Ελλάδα και ο τελικός του Σούπερ Καπ Ευρώπης στη Βουδαπέστη μία εβδομάδα νωρίτερα (24/9). Να σημειωθεί πως όλοι οι αστέρες του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου (Μέσι, Ρονάλντο κ.λπ.) θα συναντηθούν στην Αθήνα. Τις μέρες των κληρώσεων, στο περιθώριο των κληρώσεων γίνεται πάντα και η βράβευση. Βράβευση των κορυφαίων της προηγούμενης χρονιάς (γκολκίπερ, μπακ, μέσος, επιθετικός, σκόρερ, ρούκι, κ.λπ.)!

ΟΥΕΦΑ/κληρώσεις – Αθήνα: Το Μαξίμου

“Η επιλογή της Ελλάδας συνιστά ψήφο εμπιστοσύνης στη χώρα μας. Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη εκδήλωση της ΟΥΕΦΑ μετά τα περιοριστικά μέτρα που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωναϊού. Η απόφαση αυτή, δε, συμβάλλει στην παγκόσμια προβολή της Ελλάδας. Ως μιας σύγχρονης ασφαλούς χώρας, που είναι σε θέση να φιλοξενεί διοργανώσεις αυτού του επιπέδου. Καθοριστικό γεγονός για την οριστικοποίηση της συμφωνίας ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε τις προηγούμενες μέρες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ, Αλεξάντερ Τσέφεριν”. Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ενημέρωση του Μέγαρου Μαξίμου.

Δείτε ακόμη:

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Διαμαντίδης
Νίκησε ο κοινωνικά παρόν κύριος Μάρκους Ράσφορντ!
Μαθαίνει Αραβικά κι ετοιμάζεται για Βόρεια Αγγλία!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις