Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ρετιρέ vs ουράς
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ρετιρέ vs ουράς

Μπουντεσλίγκα - προαναγγελία: Οι Λειψία, Ντόρτμουντ, Λεβερκούζεν δίνουν κρίσιμα ματς “Ευρώπης” κόντρα σε Φορτούνα, Μάιντζ, Κολωνία που παλεύουν να σωθούν

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Ο τίτλος κρίθηκε και μαθηματικά από χθες στην Γερμανία, αλλά μήπως δεν ξέραμε ότι η Μπάγερν είναι σίγουρη πρωταθλήτρια; Στις άλλες θέσεις στρεφόταν το ενδιαφέρον. Το ίδιο και σήμερα. Με την Ντόρτμουντ να υποδέχεται τη Μάιντζ και τη Λειψία να φιλοξενεί τη Φορτούνα στις απόλυτες κόντρες ρετιρέ-ουράς. Οι μεν δύο γηπεδούχοι να καίγονται για τη δεύτερη θέση, το καλό εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ. Και τις φιλοξενούμενες να παίζουν κορώνα-γράμματα τη θέση τους στην κατηγορία!

Την ίδια ώρα η Αουγκσμπουργκ έχει την ευκαιρία να κερδίσει τη Χόφενχαϊμ και να σωθεί και μαθηματικά. Η Χόφενχαϊμ όμως παλεύει με αξιώσεις για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και κάθε βαθμός είναι πολύτιμος στη μάχη που δίνει! Η δε Λεβερκούζεν, σε μία από τις τελευταίες τις ευκαιριες να πλσαριστεί στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ υποδέχεται την Κολωνία που είναι αγκαλιά με την απευθείας παραμονή, αν και θέλει ακόμα 1-2 βαθμούς (ή γκέλες από Φορτούνα, Μάιντζ, Αουγκσμπουργκ).

Μπουντεσλίγκα – προαναγγελία: Οι αδιάφοροι

Στο βραδινό παιχνίδι, τέλος, οι αδιάφορες Σάλκε και Αϊντραχτ σε ενα ματς άνευ άγχους. Δεν διακυβεύονται πολλά. Η Αϊντραχτ σε καλή κατάσταση, η δε Σάλκε χωρίς νικη από πριν τη διακοπή για την πανδημία!

Δείτε ακόμη:

Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Διαμαντίδης
Νίκησε ο κοινωνικά παρόν κύριος Μάρκους Ράσφορντ!
Μαθαίνει Αραβικά κι ετοιμάζεται για Βόρεια Αγγλία!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις