Covid baby boom: Έκρηξη γεννήσεων λόγω κορονοϊού

PLUS

Covid baby boom: Έκρηξη γεννήσεων λόγω κορονοϊού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Μαρκέλλα Καλφοπούλου

Covid baby boom: Ποιός είναι ο μήνας όπου τα μωρά που θα γεννηθούν του χρόνου γίνονται τα πιο διάσημα και επιτυχημένα στη ζωή τους.

16.06.2020 | 12:12

Covid baby boom: O κόσμος έμεινε σπίτι για περισσότερους από δυο μήνες σε ολόκληρο σχεδόν τον πλανήτη και για το λόγο αυτό οι ειδικοί θεωρούν ότι σε 9 μήνες θα έχουμε μια έκρηξη γεννήσεων εξαιτίας του κορονοϊού. Αυτό είναι κάτι που θα φανεί τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με μια μελέτη που έγινε πρόσφατα από το «Play Like Mum» συγκεντρώθηκαν στατιστικά στοιχεία και δεδομένα που αφορούν στους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στην υφήλιο συμπεριλαμβανομένων δισεκατομμυριούχων και celebrities. Tα στοιχεία αυτά, αφορούν και ποιο μήνα αυτοί γεννήθηκαν. Χρησιμοποίησαν λοιπόν πληροφορίες από τη λίστα δισεκατομμυριούχων του περιοδικού Forbes καθώς και από τη λίστα με τους πιο επιτυχημένους celebrities των Money Inc, Business Insider και Bauer Media. Η έρευνα έγινε ανάμεσα σε 300 άτομα και αναζητήθηκε επίσης και η ημερομηνία γεννήσεώς τους μέσω της Wikipedia.

Covid baby boom: Οκτώβριος, ο μήνας με τις περισσότερε γεννήσεις

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα αυτής της μελέτης, ο μήνας που έχουν γεννηθεί οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους είναι ο Οκτώβριος. Εκεί βρίσκονται ο Bill Gates και η Kim Kardashian. Συνολικά, από τους 300 ανθρώπους που μπήκαν στο μικροσκόπιο λοιπόν, ο μήνας Οκτώβριος έχει τους 36. Δεύτερος έρχεται Ιούνιος με 30 στους 300 συμπεριλαμβανομένων τον Elon Musk και τον Lionel Messi. Τελευταίος και καταιδρωμένος ήρθε ο Νοέμβριος ο οποίος έχει στείλει μόλις 17 άτομα στη συγκεκριμένη λίστα με τον πιο γνωστό από αυτούς να είναι ο Leonardo DiCaprio. Το περίεργο λοιπόν είναι, ότι ο Οκτώβριος και ο Νοέμβριος αν και κολλητά έχουν το υψηλότερο ο ένας και το χαμηλότερο ο άλλος ποσοστό επιτυχημένων ανθρώπων στον κόσμο. Αναλυτικά τα νούμερα είναι τα εξής: Oκτώβριος 36, Ιούνιος 30, Ιούλιος 28, Ιανουάριος 27, Απρίλιος 27, Σεπτέμβριος 27, Μάιος 25, Μάρτιος 23, Αύγουστος 21, Φεβρουάριος 20, Δεκέμβριος 19 και Νοέμβριος 17.

Δείτε ακόμη

Έκανα το λάθος να δω την ταινία DNI365 και εξηγώ γιατί έχασα 114 λεπτά από τη ζωή μου
Οι εξαιρετικές καλοκαιρινές εμφανίσεις της Τζένης Μπαλατσινού
H Chiara Ferragni δείχνει τρεις σικ εμφανίσεις που όμως τρελαίνουν τους άνδρες
Exit mobile version