Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζενεβιέβ Μαζαρί μόδα: Αναμνήσεις στο ατελιέ της Λουκίας
LIFESTYLE

Ζενεβιέβ Μαζαρί μόδα: Αναμνήσεις στο ατελιέ της Λουκίας

Ζενεβιέβ Μαζαρί μόδα: Η Ζενεβιέβ του GNTM έχει φανατικούς θαυμαστές και κάθε της ανάρτηση στο Instagram κεντρίζει το ενδιαφέρον τους.

Ζενεβιέβ Μαζαρί μόδα: Αυτή τη φορά γύρισε τον χρόνο πίσω και δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες από τότε που δούλευε ως junior fashion editor και δοκίμαζε ρούχα της σχεδιάστριας Λουκίας στο ατελιέ της. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν βρέθηκε τυχαία στην ομάδα του «Greece’s Next Top Model». Εχει σπουδάσει Art & Design στον Καναδά από το 1993 έως το 1998, και όταν επέστρεψε στην Ελλάδα δούλεψε ως junior fashion editor με τον fashion editor Νικόλα Γεωργίου.

Άφησε το προσωπικό της στίγμα στους μεγαλύτερους ελληνικούς εκδοτικούς οίκους. Ως fashion editor βρέθηκε να κάνει και τον ρόλο του μοντέλου, όπου συνεργάστηκε με σπουδαίους σχεδιαστές όπως με τον Γιώργο Ελευθεριάδη, την Λουκία και την Orsalia Parthenis, ενώ έχει περπατήσει σε πολλά catwalk.

Ζενεβιέβ Μαζαρί μόδα: Οι φωτογραφίες από το παρελθόν

Οι τρεις φωτογραφίες της Ζενεβιέβ Μαζαρί από το παρελθόν στο προφίλ της στο Instagram ενθουσίασαν τους θαυμαστές της. Οπως σημείωσε η ίδια στο προφίλ της πρόκειται για τις καλύτερες στιγμές της καριέρας της. Μάλιστα, στις παρακάτω δύο φωτογραφίες δυσκολευτήκαμε πολύ να αναγνωρίσουμε την Ζενεβιέβ Μαζαρί. Τα μαλλιά της, τα οποία είναι ανοιχτόχρωμα, είναι πιασμένα πίσω και τα φρύδια της είναι αρκετά πιο λεπτά, τάση της τότε εποχής.

Δείτε ακόμη

H σύζυγος του Πρωθυπουργού βρέθηκε σε επίσημη επίσκεψη στο Ισραήλ
Τα «τρυφερά» μηνύματα Μπαλατσινού – Κικίλια για την επέτειο γάμου
Οικογενειακές διακοπές για Χρουσαλά- Πατίτσα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις