Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νεκροί από κορονοϊό Ελλάδα: Κατέληξε άνδρας από τον Εχίνο
ΕΛΛΑΔΑ

Νεκροί από κορονοϊό Ελλάδα: Κατέληξε άνδρας από τον Εχίνο

Νεκροί από κορονοϊό Ελλάδα: Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατέληξε 1:10 τα ξημερώματα της Τρίτης και φαίνεται πως έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Νεκροί από κορονοϊό Ελλάδα: Ακόμη ένας άνδρας από τον Εχίνο υπέκυψε λόγω κορωνοϊού. Ειδικότερα, πρόκειται για έναν 74χρονο, ο οποίος διακομίστηκε από το Νοσοκομείο της Ξάνθης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης την περασμένη Πέμπτη, όπου και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, κατέληξε 1:10 τα ξημερώματα της Τρίτης και φαίνεται πως έπασχε από υποκείμενα νοσήματα. Έτσι, ο συνολικός αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα ανέρχεται στους 185.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.134, εκ των οποίων το 55.2% άνδρες αφορά άνδρες, καθώς τη Δευτέρα ανακοινώθηκαν 13 νέα. Συνολικά 697 (22.2%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1781 (56.8%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.7% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

ÁÑÇ)

Δείτε ακόμη
“Ενώ θέλει να με δει, κάποια του κολλάει” – Το σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι της 35χρονης
“Πρέπει να προσέξω και μια μελαχρινή από τη δουλειά” – Νέα στοιχεία σοκ για την επίθεση με βιτριόλι
Ξεσπά ο αδερφός της Μαρκέλλας: “Μπορώ να πάρω εγώ την επιμέλεια”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις