Μαρκέλλα Τούμπα νέα: Ανιχνεύτηκαν ναρκωτικές ουσίες

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρκέλλα Τούμπα νέα: Ανιχνεύτηκαν ναρκωτικές ουσίες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Μαρκέλλα Τούμπα νέα: Νέα τροπή στην εξέλιξη της υπόθεσης της 10χρονης Μαρκέλλας, έδωσαν οι τοξικολογικές εξετάσεις.

16.06.2020 | 13:35

Μαρκέλλα Τούμπα νέα: Νέα τροπή στην εξέλιξη της υπόθεσης της 10χρονης Μαρκέλλας έδωσαν οι τοξικολογικές εξετάσεις, καθώς όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα βρέθηκαν δύο ουσίες που ανήκουν στην κατηγορία των ναρκωτικών (ψυχοτρόπων ουσιών). Σύμφωνα με πηγές των διωκτικών και δικαστικών αρχών, η χορήγηση των ουσιών στη μικρή μαθήτρια έγινε «σχετικά πρόσφατα» χωρίς όμως να προσδιορίζεται επακριβώς ο χρόνος. Για αυτό το λόγο διεξάγονται εξετάσεις που θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Πολύ πιθανό είναι η χρήση ναρκωτικών φαρμάκων να ευθύνεται για την εικόνα που είχε η μικρή Μαρκέλλα, αμέσως μετά τον εντοπισμό της και κατά τη διάρκεια των πρώτων συνομιλιών με τους παιδοψυχολόγους και αστυνομικούς. Από κει και πέρα να αναφέρουμε πως οι αστυνομικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό της γυναίκας που φέρεται να άρπαξε την 10χρονη και που με βάση τις πληροφορίες που προκύπτουν από τις αστυνομικές πηγές προέρχεται από το οικογενειακό της περιβάλλον.

Μαρκέλλα Τούμπα νέα: «Προτάσσουμε πάνω από όλα εκείνο το σπίτι που ζούσε τους τελευταίους μήνες»

Συνάμα έχει ξεκινήσει ήδη και η έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης στον οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο της μικρής μαθήτριας, ενώ στο πλαίσιο αυτό κλήθηκε να καταθέσει στην εισαγγελέα ανηλίκων ο μεγάλος της αδελφός, ο οποίος φέρεται να διεκδικεί την επιμέλεια της αδελφής του. «Προτάσσουμε πάνω από όλα εκείνο το σπίτι που ζούσε τους τελευταίους μήνες η μικρή, που είναι το σπίτι της γιαγιάς. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η ηρεμία του παιδιού, η ψυχική του αποκατάσταση και η αποδοχή της όποιας πραγματικότητας», ήταν τα λόγια της δικηγόρου που τον συνόδευε, Ανθούλας Ανάσογλου.

 

Δείτε ακόμη

Αδερφός Μαρκέλλας – νέα: “Πιθανόν η οικογένεια να μην κριθεί εντάξει”
Μαρκέλλα Τούμπα νέα: Πώς μεγαλώνει η 10χρονη, “ξεσκονίζουν” την οικογένεια οι Αρχές
Μαρκέλλα Τούμπα νέα: Η 10χρονη αναγνώρισε τη γυναίκα που κρύβεται πίσω από την αρπαγή της
Exit mobile version