35χρονη Έφη βιτριόλι: Το “ΧΑΛ”, το GPS tracker και το αρρωστημένο χειρόγραφο

ΕΛΛΑΔΑ

35χρονη Έφη βιτριόλι: Το “ΧΑΛ”, το GPS tracker και το αρρωστημένο χειρόγραφο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

35χρονη Έφη βιτριόλι: Οι αστυνομικοί από τις αναλύσεις στο iPhone, βρήκαν στίγματα και από το σπίτι και από τον χώρο εργασίας της 34χρονης ενώ, όπως φαίνεται, είχε τοποθετήσει GPS tracker στο αυτοκίνητο της για να έχει σε πραγματικό χρόνο όλες τις κινήσεις της Ιωάννας.

16.06.2020 | 17:52

35χρονη Έφη βιτριόλι: Ένα αρρωστημένο κείμενο που αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητα της Έφης που επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα, βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας που προσπαθούν να βγάλουν νόημα. Το βέβαιο είναι ότι προκύπτει σαφώς η προβληματική προσωπικότητα της 35χρονης που δεν αποκλείεται να προσέφυγε και σε μέντιουμ για να κρατήσεις τη σχέση της, έστω και αν ο ίδιος ο νεαρός άνδρας με το όνομα Νώντας, κατέθεσε ότι η σχέση ήταν περιστασιακή και δεν ήταν ούτε σοβαρή, ούτε μόνιμη.

Το κείμενο, όσο μπορεί κανείς να το αποκρυπτογραφήσει γράφει:

“ή κλειδώνει ή αγύριστο κεφάλι

…. πάλι θα περάσουμε ωραία

ΧΑΛ

Δουλειά να προσέξω – φίδι

ή θάνατο να προσέξω με μια κάτω των 30

είναι πιστός θα μου πει κάτι ευχάριστο έχει φίδι στην δουλειά του

Πρόσωπο πρόβλημα στο νοσοκομείο

ή μπορεί να πάμε ταξίδι να το προτείνει

Σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις, το “ΧΑΛ” που είναι γραμμένο πάνω-πάνω στο σημείωμα, δεν σχετίζεται με κάποια αρχικά ονομάτων και λοιπά, αλλά με τη γνωστή στους κύκλους της χαρτομαντείας τράπουλα “ΧΑΛ”. Και πιθανότατα όλα αυτά τα λόγια που γράφει η 35χρονη, να είναι ερμηνεία της τράπουλας.

35χρονη Έφη βιτριόλι: Κρίθηκε προφυλακιστέα

Υπενθυμίζεται ότι κρίθηκε προφυλακιστέα η 35χρονη, η οποία κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας στα γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας που εργάζεται, στις 20 Μαΐου, στην Καλλιθέα. Η φερόμενη ως δράστις αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, καθώς και της απείθειας. Η 35χρονη δεν είπε τίποτα στον ανακριτή και τήρησε το δικαίωμα της σιωπής. Θα κληθεί λοιπόν ξανά τις επόμενες ημέρες για να απολογηθεί για την υπόθεση. Σημειώνεται πως η παρουσία της στο γραφείο του ανακριτή διήρκησε ελάχιστα.

GPS tracker στο αυτοκίνητο της Ιωάννας

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, από τις αναλύσεις στο iPhone της 35χρονης, βρήκαν στίγματα και από το σπίτι και από τον χώρο εργασίας της 34χρονης ενώ, όπως φαίνεται, είχε τοποθετήσει GPS tracker στο αυτοκίνητο της για να έχει σε πραγματικό χρόνο όλες τις κινήσεις της Ιωάννας, πού έμενε, πού διασκέδαζε και τι διαδρομές έκανε. Η πρώτη φωτογραφία δείχνει screen shot από τον αριθμό της πινακίδας του ταξί που χρησιμοποίησε για τη διαφυγή της και οι άλλες δύο τις διαδρομές της Ιωάννας όπως τις έβλεπε real time από το κινητό της μέσω tracker.

Μάλιστα, στο κινητό της 35χρονης βρέθηκαν, επίσης, αποθηκευμένες φωτογραφίες της Ιωάννας από τα προφίλ της 34χρονης κοπέλας στο facebook και το instagram. Κάτι που δείχνει ότι η Έφη είχε εμμονή μαζί της. Παράλληλα, όπως φαίνεται και από τη φωτό του protothema.gr βρέθηκαν αποθηκευμένα σε screenshot η πινακίδα από το ταξί διαφυγής και το τηλέφωνο της οδηγού από το ταξί το οποίο είχε κρατήσει σε περίπτωση που χρειαζόταν να επικοινωνήσει μαζί της. Ωστόσο, δεν χρειάστηκε, γιατί η οδηγός ήταν στην ώρα της.

Φωτο από Πρώτο Θέμα

Της έστηνε καρτέρι από τον Ιούνιο του 2019

Η ίδια ανάλυση του κινητού έδειξε ότι η Έφη παρακολουθούσε την Ιωάννα από τον Ιούνιο του 2019. Η ενέργεια αυτή αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο iPhone που είχε πάνω της και είναι από την είσοδο του σπιτιού του θύματός της. Αυτό το υλικό αποδεικνύει ότι η 35χρονη σχεδίαζε την επίθεση έναν χρόνο πριν και δένει με την κατάθεση γειτόνων της Ιωάννας τον Ιανουάριο, που την είχαν δει να περιφέρεται σαν σκιά, ντυμένη στα μαύρα έξω από το σπίτι της και να κατοπτεύει.

Exit mobile version