Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ-ΑΕΚ: Ο Βόσνιος αποχώρησε από τώρα!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ-ΑΕΚ: Ο Βόσνιος αποχώρησε από τώρα!

Σούπερ Λιγκ-ΑΕΚ: Παρελθόν από τώρα αποτελεί από την ΑΕΚ ο Όγκνιεν Βράνιες και αυτή τη φορά μάλλον οριστικά, καθώς υπέπεσε σε νέο πειθαρχικό παράπτωμα.

Σούπερ Λιγκ-ΑΕΚ: Παρελθόν από τώρα αποτελεί από την ΑΕΚ ο Όγκνιεν Βράνιες και αυτή τη φορά μάλλον οριστικά! Από την Άντερλεχτ πίεζαν για την επιστροφή του στις 30 του μήνα και ο παίκτης υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής της Ένωσης, που έστειλε από τώρα πίσω τον Βράνιες! Οι κιτρινόμαυροι είχαν δικαίωμα να τον κρατήσουν ως τις 30 του μήνα, αλλά η στάση του τον «τελείωσε» άμεσα. Και αυτή τη φορά οριστικά και αμετάκλητα όπως φαίνεται! Η πόρτα για τον Βράνιες δείχνει να έχει κλείσει οριστικά και δεν θα ασχοληθούν ξανά μαζί του οι κιτρινόμαυροι!

Η ΑΕΚ ήταν σε συνεχή επικοινωνία με την Άντερλεχτ για την επέκταση του δανεισμού του Βράνιες. Ωστόσο, οι μοβ με τη στάση τους δεν έδειξαν ουσιαστικά ποτέ θετικοί στο ενδεχόμενο αυτό. Ήθελαν τον παίκτη να είναι παρών στην έναρξη της προετοιμασίας τους, στις 30 του μήνα. Ο ίδιος, όμως, ήταν αυτός που φρόντισε να βάλει τον επίλογο με τα… κλασικά του τερτίπια. Ο Βόσνιος βρέθηκε χθες στην πατρίδα του χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Γεγονός που εξόργισε άπαντες στην ΑΕΚ. Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχε με τον Ίλια Ίβιτς του είπε πως δεν επιθυμεί να επιστρέψει! Αυτό είχε σαν συνέπεια ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης να ενημερώσει και τον παίκτη και την Άντερλεχτ για το τέλος της συνεργασίας.

Σούπερ Λιγκ-ΑΕΚ: «Ελεύθερος από τώρα ο Βράνιες»

Από την ΑΕΚ απέστειλαν άμεσα e-mail στην Άντερλεχτ, με το οποίο ενημερώνουν πως ο Όγκνιεν Βράνιες είναι από τώρα ελεύθερος! Μάλιστα, οι κιτρινόμαυροι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους προς τον βελγικό σύλλογο για τη στάση του. Στο e-mail από την ΑΕΚ αναφέρουν: «Το δικό μας πιστεύω είναι ότι οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες θα έπρεπε ενωμένες να αντιμετωπίσουν αυτήν την πρωτοφανή κρίση αλλά βλέπουμε ότι δεν το συμμερίζεστε. Σε κάθε περίπτωση σεβόμαστε την απόφαση σας και ως άμεση επιβεβαίωση αφήνουμε από τώρα ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή να επιστρέψει σε εσάς και να μπορέσει χωρίς πρόβλημα να μετάσχει στην προετοιμασία σας από την έναρξη της. Σας ευχόμαστε καλή τύχη και εκφράζουμε την ελπίδα ότι το ποδόσφαιρο θα βγει ακόμα πιο δυνατό από την κρίση της πανδημίας».

Δείτε ακόμη

Εκλογές τον Ιούλιο στην ΕΠΟ
Επιστροφή των ελληνικών ιπποδρομιών με θέαμα και κέρδη στο Markopoulo Park
Πρωην άσος της Ουν. ντε Κίλε ισχυριζόταν πως τον απήγαγαν εξωγήινοι!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις