Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ισπανία – προαναγγελία: Μίνι κλάσικο
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισπανία – προαναγγελία: Μίνι κλάσικο

Ισπανία - προαναγγελία: Η μικρή Μαδριλένα Χετάφε υποδέχεται τη μικρή Καταλανή Εσπανιόλ! - Για τίτλο η Μπάρτσα, για σωτηρία η ΛΕγανιές

Ισπανίαπροαναγγελία: Τρία ματς περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της πριμέρα ντιβιζιόν. Η μάχη Μαδρίτης-Βαρκελώνης αναβιώνει, αλλά όχι με τα μεγαθηρια, με τις άλλες ομάδες κάθε πόλης. Η πρωτευουσιάνα Χετάφε παίζει ρέστα Ευρώπης, ακόμα και Τσάμπιονς Λιγκ. Και υποδέχεται την Εσπανιόλ, η οποια είναι ουραγός, αλλά έχει ακόμα υπαρκτές, σοβαρότατες ελπίδες παραμονής! ειδικά μετά το σαββατιάτικο τρίποντο κόντρα στην Αλαβές! Κάθε χαμένος πόντος, πάντως, ακόμα και της ισοπαλίας, θα είναι μεγάλο χτύπημα στις φιλοδοξίες και των δύο αντιπάλων!

Στο άλλο ματς των 20.30 η Βιγιαρεάλ φιλοξενεί τη Μαγιόρκα. Ακόμα μία κόντρα ομάδας που παίζει τις ελπίδες της για Ευρώπη και την επισκέπτεται στην έδρα της μία αντίπαλος που δίνει μάχη παραμονής, η Μαγιόρκα εν προκειμένω! Πάντως η Βιγιαρεάλ ήταν σε αρνητικό σερί ως το μεγάλο διπλό του Σαββάτου 0-1 στη Θέλτα, αποτέλεσμα που την διατήρησε στο κόλπο για Ευρώπη!

Ισπανία – προαναγγελία: Η Μπάρτσα με Λεγανιές

Στο ματς που κλείνει τη μέρα, τέλος, η Μπαρτσελόνα παίζει στήθος με στήθος και πλεονέκτημα μιας ισοπαλίας και 4 γκολ, τη μάχη τίτλου με τη Ρεάλ. Και υποδέχεται μία Λεγανιές, παρασάγγας κατώτερη αγωνιστικά, αλλά που δίνει κι αυτή τη μάχη της να κρατηθεί στην κατηγορία, ούσα ήδη προτελευταία και στο -3 από την ασφάλεια της 17ης θέσης! Αξίζει να σημειωθεί πως η Λεγανιές δεν έχει ούτε ισοπαλία στην πρόσφατη παράδοση στο Καμπ Νου, όμως είχε μία νίκη 2-1 επί των μπλαουγκράνα το Σεπτέμβριο του 2018!

Δείτε ακόμη:

Επιστρέφει η Premier League με ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ
Έρχεται η Premier League με αγώνες κάθε ημέρα
Βόκολος: «Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις