Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γερμανία – προαναγγελία: Μάχη ζωής στη Βρέμη!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανία – προαναγγελία: Μάχη ζωής στη Βρέμη!

Γερμανία - προαναγγελία: “Τελικοί” για Ευρώπη-παραμονή, ξεχωρίζει το υπέρ πάντων παιχνίδι της Βέρντερ για σωτηρία κόντρα στην Μπάγερν! - Κρίσιμα ντέρμπι και στη Β’ κατηγορία

Γερμανίαπροαναγγελία: Ανοίγει απόψε η αυλαία της 31ης εμβόλιμης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται 4 παιχνίδια, με πρώτο χρονολογικά το Γκλάντμπαχ-Βόλφσμπουργκ. Με τη μεν γηπεδούχο να “χτυπάει” τετράδα και Τσάμπιονς Λιγκ, τη δε φιλοξενούμενη να υπερασπίζεται προβάδισμα τριών βαθμών για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Από εκεί και μετά, στις 21.30 αρχίζει το ματς της αγωνιστικής! Η Βέρντερ που παίζει σε καθε ένα από τα τελευταία 270 λεπτά της σεζόν την παραμονή της στην κατηγορία υποδέχεται την αυτοκράτειρα Μπάγερν, η οποία με νίκη κατακτά και μαθηματικά τον τίτλο!

Στα άλλα ματς της ημέρας, η Φράιμπουργκ υποδέχεται την Χέρτα και η Ουνιόν την Πάντερμπορν. Και στο Βερολίνο τα πράγματα είναι απλά. Η Ουνιόν με νίκη εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία ό,τι κι αν γίνει, ενώ η Παντερμπορν ουσιαστικά έχει ήδη πέσει. Η Φράιμπουργκ όμως θέλει νίκες και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να μπει ξανά στο κόλπο της εξάδας. Ενώ δίνει μάχη πόντο πόντο για την 7η θέση που οδηγεί στην Ευρώπη ελέω κυπελλου! Θέση την οποία μπορεί να “χτυπήσει” και η Χέρτα, αν κερδίσει και την βολέψουν τα άλλα αποτελέσματα!

Γερμανία – προαναγγελία: Στην Β΄ κατηγορία

Στην Τσβάιτελιγκα η μάχη ζωής, το εξάποντο Βίχεν-Νυρεμβέργη κλέβει την παράσταση. Οποια κερδίσει γίνεται αφεντικό στη μάχη αποφυγής του απευθείας υποβιβασμού, ενώ ο χαμένος… χάνεται! Μεγάλο ματς διεξάγεται και στο Αμβούργο, όπου η ομώνυμη ομάδα παίζει την άνοδο κόντρα στην Οσναμπρικ που παλεύει να αποφύγει τις περιπέτειες σωτηρίας! Το πρόγραμμα, τέλος, κλείνει με το Γκρόιτερ-Χάιντενχαϊμ. Η γηπεδούχος αδιάφορη εντελώς και η φιλοξενούμενη παίζει ρέστα για άνοδο ή μπαράζ ανόδου!

Δείτε ακόμη:

Επιστρέφει η Premier League με ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ
Έρχεται η Premier League με αγώνες κάθε ημέρα
Βόκολος: «Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις