Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νίκος Βέρτης Πρεμιέρα – ΥΤΟΝ 2020: Φαντασμαγορική έναρξη με αντισηπτικά και αποστάσεις (pics – vid)
LIFESTYLE

Νίκος Βέρτης Πρεμιέρα – ΥΤΟΝ 2020: Φαντασμαγορική έναρξη με αντισηπτικά και αποστάσεις (pics – vid)

Νίκος Βέρτης Πρεμιέρα - ΥΤΟΝ 2020: Με το δεξί ο Νίκος Βέρτης στο ΥΤΟΝ – Τι είπε στον κόσμο και ποιοι τον τίμησαν με την παρουσία τους;

Νίκος Βέρτης Πρεμιέρα – ΥΤΟΝ 2020:  Άρση μέτρων στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας μετά το lockdown, με τον Νίκο Βέρτη να κάνει ποδαρικό. Ο αγαπημένος τραγουδιστής επέστρεψε στο ΥΤΟΝ, ερμήνευσε τις επιτυχίες του και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις ιδιαίτερες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται όλοι να εργαστούν.  Αρχικά, τηρώντας τα νέα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό όσον αφορά τα νυχτερινά μαγαζιά, κρατήθηκαν αποστάσεις στις ουρές για την είσοδο, με την χρήση αντισηπτικών και με ανοιχτή οροφή στο μαγαζί. Οι νέες συνήθειες λόγω κορονοϊού, δεν επιτρέπουν τον συνωστισμό, ούτε όρθιους πελάτες, και κάθε τραπέζι θα μπορεί να έχει μέχρι έξι καρέκλες. Επίσης, απαγορεύονται οι καναπέδες και ο χορός στις πίστες. Όσον αφορά τα γαρύφαλλα, επιτρέπονται μόνο στα πόδια των καλλιτεχνών και όχι στο πρόσωπο. 

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης,ανέβηκε ξανά στη σκηνή  μετά το lockdown, καλωσόρισε τον κόσμο στην πρώτη του εμφάνιση με ένα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη και φανερά συγκινημένος είπε:“Να παρακαλέσουμε έτσι θερμά, να προσπαθήσουμε λίγο να κρατήσουμε τον εαυτό μας στα νέα δεδομένα, γι αυτό το λίγο διάστημα που ελπίζω ότι θα λυθεί αυτό το μικρό πρόβλημα που έχει προκύψει…Θέλω να προσπαθήσετε ο κάθε ένας, απ’ την δική του σοβαρότητα να κρατήσετε τις αποστάσεις σας, γιατί αν δεν μας βοηθήσετε κι εσείς σήμερα να κρατήσουμε τις αποστάσεις, καταλαβαίνετε ότι η Πρεμιέρα θα είναι και η Αυλαία. Δεν το ευχόμαστε αυτό. Προσπαθήστε να μας στηρίξετε κι εμείς θα είμαστε εδώ για να περάσουμε ένα τέλειο καλοκαίρι. Καλή διασκέδαση σε όλους.” 

Νίκος Βέρτης Πρεμιέρα – ΥΤΟΝ 2020: Ποιοι τον τίμησαν με την παρουσία τους;

Είναι γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης δεν είναι μόνο αγαπητός στο κόσμο αλλά και σε πολλούς καλλιτέχνες, καθώς και γνωστούς της showbiz. Ένας αυτοδημιούργητος εφοπλιστής, Γιώργος  Λεβεντάκης και ένα ξανθό μοντέλο, Γαρυφαλλιά Καλιφώνη, με τον σύντροφο της και μετρ του Κωνσταντίνου Αργυρού, Κωνσταντίνος Κυριακού. Στην γειτονιά του  ΥΤΟΝ όμως και ο  γνωστός τραγουδιστή Γιώργος Βελισσάρης, καθώς και ο Πάνος Καλλίδης με τη σύζυγό του Λεάννα Μάρκογλου. 

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ένας αγαπημένος φίλος του Νίκου Βέρτη, ο Χάρης Σιανίδης, που συνεχώς έκανε αναρτήσεις στο Instagram, ευχόμενος καλή αρχή στον αγαπημένο μας καλλιτέχνη, καθώς και ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης. 

Με ασφάλεια  διασκέδασαν σε μια από τις πριβέ σουίτες του νυχτερινού κέντρου, ο STAN, ο Πέτρος Ιακωβίδης, Ελένη Φουρέιρα, Νατάσα Θεωρίδου, παρέα με τον γνωστό επιχειρηματία, Κώστα Μπερτάκη. 

Νίκος Βέρτης: Το ΌΧΙ της Ελένης Φουρέιρας και της Νατάσας Θεωδορίδου

Το πρώτο πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Στην δεύτερη έναρξη, ο αγαπημένος καλλιτέχνης, αφού πρώτα ευχαρίστησε όλους τους καλλιτέχνες που τον τίμησαν με την παρουσία τους, ζήτησε να τον συνοδεύσουν στη σκηνή τραγουδώντας. Κάπου εκεί, φάνηκε μια αμηχανία στο πρόσωπο του τραγουδιστή, όταν κανείς δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του. «Μπερτάκη, θα μου τους αφήσεις να κατέβουν κάτω; Ό,τι πεις εσύ. Ό,τι θέλει ο Μπερτάκης παιδιά», είπε ο Νίκος Βέρτης και συνέχισε να τραγουδά και να διασκεδάζει το κόσμο. Τελικά, πήρε δύο ΝΑΙ από τον STAN και τον Πέτρο Ιακωβίδη, ο οποίος ερμήνευσε την νέα του επιτυχία ‘Σ αγαπάω σου φώναξα’ και έγινε ο χαμός.

Έλα όμως που πήρε και δύο ΌΧΙ από την Ελένη Φουρέιρα και την Νατάσα Θεωδορίδου. Όλοι περίμεναν να απολαύσουν στη σκηνή τις δυο υπέροχες και ταλαντούχες ερμηνεύτριες, αλλά δεν έκαναν τη χάρη ούτε στο κόσμο, αλλά ούτε και στο Νίκο Βέρτη. (Λέτε να τρέχει κάτι;) 

Εμείς, να ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ στον αγαπημένο μας καλλιτέχνη και υποσχόμαστε πως για ό,τι νεότερο θα σας ενημερώσουμε. 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις