Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Μονόπλευρο ενδιαφέρον
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Μονόπλευρο ενδιαφέρον

Σούπερ Λιγκ - πλέι άουτ: Στις 19.30 στην Τρίπολη ο Αστέρας υποδέχεται τον Πανιώνιο με το βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ομάδα της Αθήνας

Σούπερ Λιγκπλέι άουτ: Με το Ξάνθη – Ατρόμητος ακόμα να οφείλεται, η αγωνιστική των πλέι άουτ κλείνει απόψε με δύο αναμετρήσεις. Αναμετρήσεις που κρίνουν εν πολλοίς τη συνέχεια για Παναιτωλικό και Πανιώνιο. Εναν Πανιώνιο που δοκιμάζεται στην έδρα του αδιάφορου βαθμολογικά Αστέρα Τρίπολης. Με 33 βαθμούς οι Αρκάδες δεν έχουν τίποτα να φοβούνται. Ποιούν την ανάγκη φιλοτιμία και παίζουν σε ένα τελειωμένο γκρουπ, αφού προηγούνται της 7ης ομάδας (μπαράζ παραμονής) με 16 βαθμούς!

Ο Πανιώνιος ό,τι κι αν γίνει θέλει νίκη. Ο,τι κι αν κάνει ο Παναιτωλικός με την ΑΕΛ. Καίγεται για βαθμό ή βαθμούς η νεοσμυρνιώτικη ομάδα. Ενόψει Τρίπολης ο Πανιώνιος δεν θα έχει στη σύνθεσή του τον τραυματία Αραμπούλι. Η αποστολή για το “Θ. Κολοκοτρώνης”: Χρουσιέλ, Ντομίνγκες, Δούμτσιος, Εμμανουηλίδης, Ευαγγέλου, Γρίβας, Κόρμπος, Λυμπεράκης, Μαξίμοβιτς, Κότνικ, Μιλόγεβιτς, Νίκας, Οικονομίδης, Παπαγεωργίου, Παπανικολάου, Ρέντζας, Ρέτσος, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος και Τσιλούλης.

Σούπερ Λιγκ – πλέι άουτ: Χωρίς δύο οι Αρκάδες

Ο Αστερας Τρίπολης δεν θα έχει στη συνθεση του τους Χουαρέγκι και Βλάχο. Ενοψει Πανιωνίου ο Μίλαν Ράσταβατς πήρε στην αποστολή τους: Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τασουλής, Πασαλίδης, Κώτσιρας, Μαρτίνεθ, Ματρικάρντι, Αντζουλάς,  Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Μπελόκ, Ριέρα, Ντέλετιτς, Σίτο,  Λουίς Φερνάντεθ, Ρεγκίς, Δουβίκας, Μπαράλες. 

Το παιχνίδι ξεκινά στις 19.30 και θα το διευθύνει ο Κομίνης, με βοηθούς του Ακρίβο-Βασιλόπουλο και VAR τον Τάσο Παπαπέτρου.

Δείτε ακόμη:

Γκέλα για Σοσιεδάδ, 1-1 με Οσασούνα
Ένινγκ: «Μας στοίχισαν δύο λάθη»
Μαρτίνς: «Δεν ήμασταν όπως στην Τούμπα»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις