Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

24

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αλεμαγκού Μύκονος – λουκέτο: Έκλεισε οριστικά το μπιτς μπαρ στη Φτελιά
ΕΛΛΑΔΑ

Αλεμαγκού Μύκονος – λουκέτο: Έκλεισε οριστικά το μπιτς μπαρ στη Φτελιά

Αλεμαγκού Μύκονος - λουκέτο: Σήμερα το πρωί κλιμάκιο από το Α.Τ Μυκόνου προχώρησε στο κλείσιμο του Alemagou για τους υπόλοιπους δυο μήνες βεβαιώνοντας και την επιβολή προστίμου ύψους 20.000 ευρώ.

Αλεμαγκού Μύκονος – λουκέτο: Η εντολή για την οριστική σφράγιση του Alemagou για τους επόμενους δυο μήνες, βρίσκεται πλέον αναρτημένη στο παρασκευαστήριο του διάσημου μπιτς μπαρ της Μυκόνου. Στο κατάστημα στη Φτελιά είχαν παρατηρηθεί εικόνες συνωστισμού το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με αποκορύφωμα την διεξαγωγή πάρτι με Dj που είχε ως αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν περισσότερα από 1000 άτομα περιμετρικά του μπαρ και ανάμεσα των τραπεζιών.

Παρά το γεγονός ότι δόθηκε αμέσως εντολή για σφράγισμα του καταστήματος διάρκειας δυο μηνών και επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ, αυτό παρέμενε ανοιχτό δημιουργώντας αρνητικές εντυπώσεις και στην κυβέρνηση, οι εκπρόσωποι της οποίας ανέφεραν σε κάθε ευκαιρία ότι ο νόμος θα τηρηθεί απαρρέκκλιτα.  Ωστόσο στο κατάστημα είχε από την δυνατότητα εκ του νόμου να παραμείνει ανοιχτό έως και 5 μέρες μετά την βεβαίωση της παράβασης αλλά και την εκδίκαση της προσφυγής, που έγινε την περασμένη Παρασκευή.

Φωτογραφίες από protothema

Πρόστιμο 20.000 ευρώ

Οι ιδιοκτήτες του Alemagou, εξέφραζαν την εκτίμηση τους ότι παρά το αρνητικό κλίμα, θα καταφέρουν να μεταφέρουν την απόφαση για το λουκέτο, την περίοδο Οκτώβριος- Νοέμβριος, σώζοντας τόσο την επιχείρηση τους, όσο και τις δεκάδες θέσεις εργασίας, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό. Σήμερα λοιπόν το πρωί κλιμάκιο από το Α.Τ Μυκόνου προχώρησε στο κλείσιμο του Alemagou για τους υπόλοιπους δυο μήνες βεβαιώνοντας και την επιβολή προστίμου ύψους 20.000 ευρώ.

Δείτε ακόμη

Από 500 ευρώ μέχρι και 10.000 η τιμή εισόδου στα “μυστικά” πάρτι της Μυκόνου!

Η Μύκονος πρωτοπορεί: Εφαρμογή στα κινητά αποτρέπει τον συνωστισμό

Φρουρά, αυστηροί κανόνες και τιμοκατάλογος στα πριβέ πάρτι της Μυκόνου

Λουκέτα σε πέντε μεγάλα νυχτερινά κέντρα – Πυκνώνουν οι έλεγχοι

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις