Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

19

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Τζούλια Νόβα χωρισμός: “Αποχώρησα – Ήθελα να βγαίνω έξω, να κάνω παρέες”
LIFESTYLE

Τζούλια Νόβα χωρισμός: “Αποχώρησα – Ήθελα να βγαίνω έξω, να κάνω παρέες”

Τζούλια Νόβα χωρισμός: Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν έπειτα από 12 χρόνια σχέσης η Τζούλια Νόβα και ο επί 12 χρόνια σύντροφός της Γιάννης Μάρκου.

Τζούλια Νόβα χωρισμός: Ξεχωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Τζούλια Νόβα και ο πρώην σύντροφός της Γιάννης Μάρκου. Η εκρηκτική ξανθιά και ο πρώην σύντροφός της ήταν μαζί τα τελευταία 12 χρόνια και βρίσκονταν ένα βήμα πριν το γάμο. Οι δυο τους αναγκάστηκαν να ακυρώσουν το μυστήριο λόγω της πανδημίας και λίγες μέρες αργότερα έσκασε σαν “βόμβα” η είδηση του χωρισμού τους.

“Τα σπάσαμε. Εγώ αποχώρησα”, αποκαλύπτει η όμορφη παρουσιάστρια στο “Secret” των Παραπολιτικών και στην Σάσα Σταμάτη και προσθέτει: “Γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά. Εγώ είμαι υπερκινητικός άνθρωπος. Μου αρέσει να βγαίνω έξω, να γνωρίζω κόσμο, να κάνω παρέες. Ο Γιάννης δεν είναι ακριβώς έτσι. Εγώ ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Εκείνος δεν ήθελε να με ακολουθήσει. Από πίεση σε πίεση, δεν γινόταν να προχωρήσουμε”.

Η ίδια, μάλιστα, ανέφερε ότι δεν διαπίστωσαν τώρα ότι δεν ταιριάζουν τελικά. “Το είχαμε καταλάβει πολύ καιρό πριν, αλλά ήλπιζα ότι θα αλλάξει. Προσπαθούσα να τον πείσω, να τον πιέσω βασικά να αλλάξει, αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν”. Όσο για τα ρεπορτάζ που τους εμφάνιζαν ένα βήμα πριν από τον γάμο, απάντησε ότι “εγώ περίμενα την πρόταση κανονικά. Πρόταση εκείνος νομίζω ότι δεν είχε στο μυαλό του να κάνει, οπότε και εγώ δεν τον είχα πάρει 100% στα σοβαρά”.

Τζούλια Νόβα χωρισμός: Τι είπε ο Γιάννης Μάρκου

Ο επιχειρηματίας, ανέφερε πως ο ίδιος δεν αισθάνεται υπεύθυνος για αυτή την κατάληξη της σχέσης τους λέγοντας,  «Αυτά συμβαίνουν, μέσα στη ζωή είναι. Ετοιμαζόμασταν για γάμο, κάναμε κανονικά ετοιμασίες, απλώς αισθάνομαι ότι δεν είμαι η αιτία του χωρισμού. Ο καιρός θα δείξει τι ακριβώς έχει γίνει. Ασχολείται με extreme sports και είναι κάτι που δεν το κάνω εγώ. Αν ασχολείσαι καθημερινά με κάτι άλλο εκτός από τον άνθρωπο που είσαι μαζί, είναι αιτία χωρισμού γιατί δεν υπάρχει σεβασμός. Έχω στεναχωρηθεί».

Στη συνέχεια ωστόσο αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης λέγοντας πως δόθηκε στην παρουσιάστρια δεύτερη ευκαιρία την οποία όμως δεν αποδέχτηκε. «Όταν κόβεται το σχοινί νομίζω είναι δύσκολο να το κολλήσεις, θα πρέπει να το δέσεις και εγώ δε θέλω να δέσω κάτι. Η δεύτερη ευκαιρία νομίζω της δόθηκε αλλά δεν την πήρε. Δε νομίζω ότι χρειάζεται άλλη ευκαιρία».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις