Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ιταλία – Κύπελλο: Για την ανατροπή
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιταλία – Κύπελλο: Για την ανατροπή

Ιταλία - Κύπελλο: Το 0-1 του Σαν Σίρο θα επιδιώξει να ανατρέψει η Ιντερ απόψε στο Σάο Πάολο και να περάσει στον τελικό της Τετάρτης κόντρα στη Γιουβέντους!

ΙταλίαΚύπελλο: To 0-1 του Φλεβάρη στο Μιλάνο έχει δώσει τεράστιο προβάδισμα στη Νάπολι έναντι της Ιντερ. Οι Ναπολιτάνοι υπερασπίζονται σήμερα στο Σάο Πάολο το δικαίωμα στο όνειρο. Στην επιστροφή στους τίτλους με ένα Κόπα Ιτάλια! Μάλιστα, η Γιούβε ήδη έχει περάσει στον τελικό της Τετάρτης που θα διεξαχθεί στο ουδέτερο Ολίμπικο. Ετσι οι άνθρωποί της θα παρακολουθούν το ματς απόψε, σε μία πρώτης ευκαιρίας σκάουτινγκ ενόψει μάχης κούπας! Υπενθυμίζεται πως ισχύει ο κανόνας του εκτός έδρας γκολ. Αν το ματς λήξει με το ίδιο σκορ (0-1) τότε δεν υπάρχει παράταση, η πρόκριση κρίνεται αμέσως στα πέναλτι.

Ο Ρίνο Γκατούζο – ο οποίος πενθεί τον χαμό της αδελφής του μετά από μάχη με ανίατη ασθένεια- δεν υπολογίζει στον βασικό σέντερ μπακ Μανωλά (3). Οι μέσοι Άλαν (1) και Ρουιθ (2) δίνονται αμφίβολοι όπως και ο επιθετικός Μέρτενς (6). Στόχος ένα γκολ που θα μετρήσει πολύ υπέρ της, άλλωστε φέτος τα ματς στα οποία δεν σκόραραν οι παρτενοπέι είναι μετρημένα στα δάκτυλα της μίας παλάμης.

Ιταλία – Κύπελλο: Ψάχνει σέντερ μπακ ο Κόντε

Ασφαλώς η Ιντερ πάει με την πλάτη στον τοίχο στο Σάο Πάολο. Το σκορ του πρώτου ματς δεν την ευνοεί, αλλά αν θέλε έναν τίτλο φέτος μόνο στο Κόπα Ιτάλια μπορεί να ελπίζει. Ο Κόντε σε μία προσπάθεια αποφόρτισης των παικτών του τους άφησε ελεύθερους σπίτια τους χθες. Εκτός μάχης μένει ο βασικός μέσος Βσίνο (2) και ο ηγετικός σέντερ μπακ Γοδίν. Δύσκολα θα παίξουν και οι κεντρικοί αμυντικοί Μπαστόνι, Ντε Φράι περιορίζοντας πάρα πολύ τη δυνατότητα επιλογών του Κόντε.

Δείτε ακόμη:

Μπάσκετ drive-in οραματίζονται στην VTB League!
Λίβερπουλ: Υπέγραψε συμβόλαιο ο ανιψιός του Ιαν Ρας
Μία ανάσα από εξωαγωνιστική συνεργασία με Σισέ ο Ερμής!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις