Ισπανία – Προαναγγελία: Αποστολή στις Βαλεαρίδες

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισπανία – Προαναγγελία: Αποστολή στις Βαλεαρίδες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ισπανία - Προαναγγελία: Μεγάλες μάχες για όλες τις ομάδες της ουράς στα τέσσερα ματς του αποψινού προγράμματος της La Liga!

13.06.2020 | 09:00

Ισπανία – Προαναγγελία: Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται η δράση σήμερα στην Ισπανία. Μετά από μήνες παύσης η πριμέρα ντιβιζιόν στήνεται στη σέντρα, με τα γήπεδα ασφαλώς άδεια και το φόβο της πανδημίας πανταχού παρόν. Υπάρχει σκεπτικισμός για το κατα πόσο ήταν αναγκαίο να ξεκινήσει ξανά η αγωνιστική δράση μετά από 27 χιλιάδες θανάτους και 300 περίπου χιλιάδες κρούσματα covid-19. Σε κάθε περίπτωση η μπάλα κύλησε, χθες και προχθές είχαμε δράση και σήμερα το πρόγραμμα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον!

Σε κάθε περίπτωση η απόφαση πάρθηκε και τα ματς αρχιζουν.  Στη Μαγιόρκα ξεκινάει την τελικη ευθείας προς τον τίτλο η Μπάρτσα, ενώ μάχη για την θέση της στην κατηγορία δίνει η Εσπανιόλ που υποδέχεται την Αλαβές. Η Θέλτα φιλοξενεί τη Βιγιαρεάλ στο τρίτο ματς της ημέρας, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και την τέταρτη της ουράς, την Λεγανιές. Η οποια παίζει με την ευρισκόμενη σε εξίσου δύσκολη θέση Βαγιαδολίδ! Αναλυτικά:

Ισπανία – Προαναγγελία: Εσπανιόλ – Αλαβές (15.00)

Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται και στη Βαρκελώνη, όπου η Εσπανιόλ παίζει κυριολεκτικά το τελευταίο της χαρτί για να ελπίζει σε σωτηρία. Υποδέχεται την Αλαβές που έχει μια διαφορά ασφάλειας και είναι περίπου αδιάφορη προς ώρας. Τιμωρημένος ο βασικός γκολκίπερ Ντιέγο Λόπεθ για την Εσπανιόλ, Εκτός λόγω καρτών για την Αλαβές ο στράικερ Χοσελού (9).

Ισπανία – Προαναγγελία: Θέλτα – Βιγιαρεάλ (18.00)

Βαθμούς σωτηρίας ψάχνει και η Θέλτα που φιλοξενεί τη Βιγιαρεάλ. Μία Βιγιαρεάλ που προ παύσης είχε τρεις σερί ήττες και πλέον κάθε χαμένος βαθμός την απομακρύνει καίρια από το στόχο της Ευρωπης! Πλήρης ουσιαστικά η γηπεδούχος, τιμωρημένος ο κόουτς Καγιέχα και ο δεξιός μπακ Πένια (1) στην Βιγιαρεάλ.

Ισπανία – Προαναγγελία: Λεγανιές – Ρεάλ Βαγιαδολίδ (20.30)

Η τέταρτη ομάδα που συμμετέχει στη μάχης σωτηρίας είναι η Λεγανιές. Που είναι προτελευταία στη βαθμολογία και δεν έχει περιθώριο για το παραμικρό στραβοπάτημα. Υποδέχεται σήμερα τη Βαγιαδολίδ που δεν έχει σωθεί και θα παίξει στη χειρότερη για τον βαθμό, ώστε να μην μπλέξει για τα καλά σε περιπέτειες παραμονής! Δεν αναφέρονται σοβαρά προβλήματα σε καμία εκ των δύο.

Ισπανία – Προαναγγελία: Μαγιόρκα – Μπαρτσελονα (23.00)

Στο πιο ενδιαφέρον ματς της ημέρας η Μπαρτσελόνα επιστρέφει σε επίσημο ματς μετά από μήνες. Δοκιμάζεται, δε, εκτός έδρας στην πάντα επικίνδυνη Μαγιόρκα. Η γηπεδούχος ομάδα καίγεται για βαθμό ή βαθμούς σωτηρίας, παίζει τη θέση της στην κατηγορία! Η δε Μπάρτσα, δεν έχει περιθώρια γκέλας, η Ρεάλ καραδοκεί στον πόντο να περάσει μόνη πρώτη! Δεν παίζει ο βασικός μπακ Λούμορ στη γηπεδούχο. Τιμωρημένος ο στόπερ Λανγκλέ (2) στην Μπάρτσα.

Δείτε ακόμη:

Μπάσκετ drive-in οραματίζονται στην VTB League!
Λίβερπουλ: Υπέγραψε συμβόλαιο ο ανιψιός του Ιαν Ρας
Μία ανάσα από εξωαγωνιστική συνεργασία με Σισέ ο Ερμής!
Exit mobile version