Ισπανία – αγωνιστικό: Σκότωσε τη νυχτερίδα!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισπανία – αγωνιστικό: Σκότωσε τη νυχτερίδα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Θοδωρής Χαρόπουλος

Ισπανία - αγωνιστικό: Ισοπαλία σοκ στη Βαλένθια, η Λεβάντε στην… παράταση ισοφάρισε 1-1 και ψαλίδισε το ευρωπαϊκό όνειρο για την συμπολίτισσά της!

13.06.2020 | 01:50

Ισπανία – αγωνιστικό: Μεγάλη νίκη με ανατροπή για τη Γρανάδα 2-1 τη Χετάφε και της ψαλίδισε σημαντικά τις ελπίδες για πλασάρισμα στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Μαδριλένοι είχαν προηγηθεί με τον Τιμόρ στο 20’ να αξιοποιεί την ασίστ του Κουκουρέγια. Μπορούσαν, μάλιστα, μα έχουν καθαρίσει το ματς νωρίτερα. Αλλά ήταν άστοχοι επιθετικά και υποτίμησαν τη δυνατότητα αντιδρασης της Γρανάδα. Η οποία βρήκε μετά από πίεση το γκολ της ισοφάρισης από αυτογκολ του Ντάκοναμ στο 70’. Και ενώ όλα έδειχναν πως η ισοπαλία θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, λίγες στιγμές πριν τη συμπλήρωση 80 λεπτών αγωνα ο Κάρλος Φερνάντεζ (79’) πέτυχε το 2-1. Και ολοκλήρωσε έτσι μία ανατροπή θαύμα. Σε ένα ματς μάλιστα που δεν έδειχνε σε καμία περίπτωση να γυρνάει!

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Χετάφε πίεσε, μπορούσε να έχιε ισοφαρίσει, αλλά η αγωνία και τα νεύρα δεν άφησαν καθαρό μυαλό σε 1-2 καλές στιγμές. Η δε Γρανάδα αμύνθηκε επιτυχώς και κράτησε το παθητικό της στο ένα γκολ. Πλέον η Γρανάδα μπαίνει στο κολπο για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Eιδικά αν το κύπελλο κατακτήσει η Σοσιεδάδ και παράλληλα παραμείνει στην εξάδα! Απέχει άλλωστε μόλις 4 βαθμούς από τη 6η θέση που βγάζει σίγουρα Ευρώπη. Kαι μόνο 2 από την 7η που επισης μπορεί να δώσει ενα εισιτήριο. (ανάλογα με το τι θα γίνει στο κύπελλο).

Ισπανία – αγωνιστικό: Γκραν Γκινιόλ στη Βαλένθια!

Στη Βαλένθια, τέλος, έγινε πραγματικό ντέρμπι που κρίθηκε στις τελευταίες στιγμές! Η γηπεδούχος ομάδα που έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 74’ (αποβλήθηκε με δύο κίτρινες ο Μαρτί της Λεβάντε) προηγήθηκε στο 89’. Και παρότι όλοι πίστεψαν πως το ματς έληξε, οι 10 παίκτες του Πάκο Λόπεζ δεν συμφωνούσαν! Στο 90+8’ με πέναλτι που παραχώρησε ο τραγικός Ντιακαμπί και εκτέλεσε εύστοχα η χρυσή αλλαγή, Μελέρο, η Λεβάντε έφερε το ματς στα ίσα 1-1. Και χάρισε έναν -αχρείαστο ίσως- βαθμό στην ομάδα του σε ένα μεγάλο ντέρμπι. Εναν βαθμό ισχυρού πρεστίζ.

Δείτε ακόμη:

Μπάσκετ drive-in οραματίζονται στην VTB League!
Λίβερπουλ: Υπέγραψε συμβόλαιο ο ανιψιός του Ιαν Ρας
Μία ανάσα από εξωαγωνιστική συνεργασία με Σισέ ο Ερμής!
Exit mobile version