Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Γερμανία – προαναγγελία: Εξάποντο στην ουρά!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γερμανία – προαναγγελία: Εξάποντο στην ουρά!

Γερμανία - προαναγγελία: Οποια χάσει, χάνεται! - Με απουσίες η Μπάγερν κόντρα στον κακό της δαίμονα Γκλάντμπαχ - Για την Ευρώπη Βόλφσμπουργκ και Φράιμπουργκ

Γερμανίαπροαναγγελία: Μετά το σπουδαίο διπλό της Λειψίας χθες στη Χόφενχαϊμ απόψε διεξάγεται το κυρίως πιάτο της 31ης αγωνιστικής της μπουντεσλίγκα με έξι αναμετρήσεις. Παιχνίδια που σηματοδοτούν τα αποτελέσματά τους εξελίξεις σε κορυφή και ουρά! Με την παραδοσιακότερη μάχη, αυτή της Μπάγερν κόντρα στην Γκλάντμπαχ να είναι το βραδινό ματς. Αλλά και τη μάχη των ουραγών, Βέρντερ και Πάντερμπορν, ματς που αν δεν το κερδίσει η Βρέμη πέφτει μάλλον οριστικά!

Στο Ντίσελντορφ η Ντόρτμουντ θα δοκιμαστεί από την Φορτούνα σε ματς ουράς vs κορυφής. Η Κολωνία υποδέχεται την Ουνιόν σε ένα ματς που ίσως σώσει από σήμερα μία η και τις δύο αντίπαλους. Η Βόλφσμπουργκ έχει την ευκαιρία να καθαρίσει την υπόθεση Ευρώπη κόντρα στη Φράιμπουργκ που παίζει το τελευταίο της χαρτί, ενώ αδιάφορο είναι βαθμολογικά το Χέρτα – Αϊντραχτ.

Γερμανία – προαναγγελία: Βόλφσμπουργκ – Φράιμπουργκ (16.30)

Σιγουρεύει σε μεγάλο βαθμό την 6η θέση αν κερδίσει σήμερα η Βόλφσμπουργκ. Η Φράιμπουργκ ακόμα και με διπλό θέλει κι άλλα αποτελέσματα. Και συνδυασμό αποτελεσμάτων για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εκτός ο βασικός μεσοεπιθετικός Μεχμέντι (2) στη γηπεδούχο. Μόνο ο σέντερ μπακ Γκούλντε στο απουσιολόγιο της Φράιμπουργκ.

Γερμανία – προαναγγελία: Φορτούνα – Ντόρτμουντ (16.30)

Χωρίς τον αμυντικό χαφ Μποντζεκ η Φορτούνα, είναι τιμωρημένος. Εκτός και ο μέσος Φινκ, πάγια εκτός ο γκολκίπερ Στέφεν. Για την Ντόρτμουντ  εκτός αγώνα ο βασικός κεντρικός αμυντικός Ζαγκαντού (1). Επιστρέφει ο επιθετικός Χάαλαντ (10).

Γερμανία – προαναγγελία: Χέρτα – Αϊντραχτ (16.30)

Τύποις αδιάφορη η Χερτα, αλλά κυνηγάει την 7η θέση που ίσως δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Νέα απώλεια ο εξτρέμ Ντιλροσούν (4 γκολ). Στην Αϊντραχτ νοκ άουτ τέθηκε ο τιμωρημένος βασικός αμυντικός μέσος Ρόντε (2 γκολ). Τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του αλλά έχει χάσει εφτά ματς ο βασικός επιθετικός Πασιένσια (7 γκολ).

Γερμανία – προαναγγελία: Κολωνία – Ουνιόν (16.30)

Σχεδόν πλήρης η Κολωνία, μοναδική απουσία απόψε λόγω τιμωρίας ο αναπληρωματικός επιθετικός Τερόντε (3 γκολ). Η Ουνιόν δεν θα έχει στο ματς τον τιμωρημένο βασικό αμυντικό χαφ Αντριχ και 2-3 καλές λύσεις από τον πάγκο.

Γερμανία – προαναγγελία: Πάντερμπορν – Βέρντερ (16.30)

Η Πάντερμπορν ακόμα και με νίκη θα είναι με το ένα πόδι στην Τσβάιτελιγκα. Εκτός οι τιμωρημένοι Χίνεμαϊερ (αμυντικός) και Μάμπα (επιθετικός, 5 γκολ), ούτε ο τραυματίας κεντρικός αμυντικός Σόνλαου. Τελευταία …ζαριά για τη Βέρντερ και σε αυτήν δεν υπολογίζονται ο μέσος Σαχίν και ίσως και ο μεσοεπιθετικός Μπίτενκουρ (4 γκολ).

Γερμανία – προαναγγελία: Μπάγερν – Γκλάντμπαχ (19.30)

Κακός δαίμονας για την Μπάγερν η Μπορούσια! Στα τελευταία 11 μεταξύ τους ματς έχει 5 νίκες η Γκλάντμπαχ, 4 η Μπάγερν και 2 ματς ισόπαλα! Χωρίς τον εμβληματικό της στράικερ Λεβαντόβσκι (30 γκολ) η Μπάγερν, τιμωρημένος και ο βασικός εξτρέμ Μίλερ (7 γκολ). Εκτός λόγω τραυματισμού ο μέσος Τιάγκο (3 γκολ). Πάγια εκτός ο ηγετικός μέσος Κοουτίνιο (8 γκολ). Στην Γκλάντμπαχ τιμωρημένος ο βασικός επιθετικός Πλεά (10 γκολ). Εκτός μένουν και οι Στρομπλ (αμυντικός χαφ), Ζακάρια (βασικός μέσος).

Δείτε ακόμη:

Στη Μαγιόρκα τον πρώτο τελικό τίτλου η Μπάρτσα
«Όχι» στην αδειοδότηση για Πανιώνιο, Παναιτωλικό
Για την ανατροπή πρόκρισης στο Σάο Πάολο η Ιντερ!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις