Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κατερίνα Μονογυιού δυσλεξία: Η ομιλία στη Βουλή και τα αρνητικά σχόλια
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατερίνα Μονογυιού δυσλεξία: Η ομιλία στη Βουλή και τα αρνητικά σχόλια

Κατερίνα Μονογυιού δυσλεξία: Τι είπε η βουλευτής της ΝΔ για την ομιλία της, την οποία διάβασε συλλαβιστά στη Βουλή.

Κατερίνα Μονογυιού δυσλεξία: Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού που πρόσφατα μπήκε στο στόχαστρο πολλών αρνητικών σχολίων με αφορμή τη συλλαβιστή ομιλία της στη Βουλή  απάντησε σε όλα τα ερωτήματα και δήλωσε πληγωμένη. Η Μυκονιάτισα πολιτικός αποκάλυψε πως μπήκε στον χώρο της πολιτικής με το ζόρι, ενώ περιέγραψε τα παιδικά της χρόνια μεγαλώνοντας στο νησί των Ανέμων με δυο ιδιαίτερα αυστηρούς γονείς και με τον αδερφό της Τζώρτζη, ο οποίος μάλιστα υπήρξε παίκτης ριάλιτι.

Για την συλλαβιστή ομιλία της στη Βουλή λόγω της δυσλεξίας και της διάσπασης προσοχής που έχει είπε: «Πήρα το ρίσκο ότι μπορεί να συλλαβίσω στο έδρανο της Βουλής, αλλά επειδή είχα κάνει προετοιμασία αποσπάστηκε η προσοχή μου και μου βγήκε η δυσλεξία. Κάποιοι μου είπαν γιατί δεν το είχες αποκαλύψει από πριν, δεν είχα ερωτηθεί σχετικά και δεν μου είχε ξανατύχει σε κοινό να δυσκολευτώ να διαβάσω. Πολλά παιδιά γεννιούνται με δυσλεξία, δεν φταίμε εμείς. Αυτό που με στεναχώρησε είναι το ότι πληγώθηκαν παιδιά με δυσλεξία, μου έστειλαν πολλά μηνύματα άτομα με δυσλεξία στο Instagram. Ένιωσαν θιγμένα, ότι θα τα κοροϊδέψουν αν πουν ότι έχουν δυσλεξία» , δήλωσε συγκινημένη η πολιτικός σχετικά με το πόσα μπορούν να καταφέρουν άτομα με συγκεκριμένες μαθησιακές δυσκολίες.

Κατερίνα Μονογυιού – Λίγα λόγια για την όμορφη βουλευτή

Σύμφωνα με το βιογραφικό της γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στην Μύκονο. Είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Κρήτης με μεταπτυχιακό δίπλωμα Msc CIDESCO με ειδικότητα beauty therapist. Είναι μέλος σε πολλές Επιστημονικές Εταιρείες και Συλλόγους. Αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά. Ως νέα επιχειρηματίας, από το 2009 διατηρεί το προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στη Μύκονο, όπου παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφικής υποστήριξης για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, παιδιά και εφήβους, αθλητές, εγκύους και θηλάζουσες καθώς και άτομα με διατροφικές διαταραχές.

Ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια Κυκλάδων το 2012 και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», το 2014. Τελικά εξελέγη βουλευτής Κυκλάδων στις εκλογές του Ιουλίου του 2019.

Κατερίνα Μονογυιού: Ο χλιδάτος γάμος στη Μύκονο

Το 2016 η τότε πολιτευτής της ΝΔ παντρεύτηκε τον προπονητή πυγμαχίας και πρώην αθλητή, Χάρη Μαριόλη. Το σκηνικό του γάμου έμοιαζε να είναι βγαλμένο από παραμύθι με πολλά λουλούδια και ανθοστήλες, κόκκινο χαλί και μια γερή δόση… Ελλάδας, αφού η νύφη και ο γαμπρός είχαν ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης με παραδοσιακή ελληνική μουσική στο γλέντι.

Στον λαμπερό γάμο παρευρέθηκαν εκατοντάδες προσκεκλημένοι απ’ ολόκληρη την Ελλάδα και κυρίως των Κυκλάδων. ενώ η νύφη πήγε στην Ιερά Μονή της Παναγίας Τουρλιανής, στην Άνω Μερά Μυκόνου με μια αντίκα Rolls Royce silver Shadow. Το νυφικό της, δημιουργία της σχεδιάστριας Άννας Βενέτη, ήταν άκρως εντυπωσιακό με μια τεράστια ουρά ενώ την πλαισίωναν 19 παράνυφες!

Δείτε ακόμη

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις