Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Μανικιούρ καλοκαίρι 2020: Τάση τα ελληνικά σύμβολα
PLUS

Μανικιούρ καλοκαίρι 2020: Τάση τα ελληνικά σύμβολα

Μανικιούρ καλοκαίρι 2020: To μανικιούρ που θυμίζει αυθεντικό ελληνικό καλοκαίρι, θα το επιλέξεις ακόμα κι αν αγαπάς τις nude αποχρώσεις.

Μανικιούρ καλοκαίρι 2020: Το μπλε της θάλασσας, ο ήλιος, η γεύση από καρπούζι, οι ανεμόμυλοι, είναι πολλά τα στοιχεία που μας θυμίζουν το ελληνικό καλοκαίρι. Δεν είναι εποχή. Είναι ένας άλλος τρόπος να βλέπεις τα πράγματα. Κάθε χρόνο, όλα αυτά τα «σύμβολα» του ελληνικού καλοκαιριού αποτυπώνονται σε ρούχα, παπούτσια, ακόμα και στο nail art – στο μανικιούρ και το πεντικιούρ. Σε Instagram λογαριασμούς μεγάλων nail salons αλλά και αναρτήσεις διάσημων it girls βλέπουμε το τελευταίο διάστημα ένα συγκεκριμένο σχέδιο στα νύχια που μας θυμίζει έντονα το ελληνικό καλοκαίρι.

Ο λόγος για το μάτι. Αυτό το μικρό διακριτικό σχέδιο που αποτυπώνεται τέλεια σε nude, ημιδιάφανη βάση. Το ματάκι είναι το σχέδιο που μονοπωλεί το μανικιούρ και το πεντικιούρ, αρκετών γυναικών, τους καλοκαιρινούς μήνες. Είναι πολύ εύκολο να σχηματιστεί, καθώς ο ένας κύκλος καλύπτει τον άλλον και δημιουργείται το σχέδιο. Πρώτα μπαίνει το λευκό χρώμα, ύστερα το μπλε ή το γαλάζιο και τέλος το μαύρο για να σχηματιστεί ουσιαστικά η κόρη του ματιού.

Μανικιούρ καλοκαίρι 2020: Συνδιάστε το με όλα τα χρώματα

Σαφώς μπορούν να γίνουν άπειροι χρωματικοί συνδυασμοί, αλλά και διαφορετικό σχέδιο στο μάτι. Το Instagram αποτελεί πηγή έμπνευσης. Γι’ αυτό κι εμείς επιλέξαμε κάποια από τα nail art με μάτι που έχουμε βρει στο Instagram και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω. Μπορείτε να δείξετε κάποια από τις εικόνες που ακολουθούν στην nail artist, για να αντιγράψει ακριβώς το σχέδιο που σας αρέσει.

https://www.instagram.com/p/B-VEZxHndl-/?utm_source=ig_web_copy_link

Δείτε ακόμη

Δείτε αν ανήκετε στη λίστα με τους ευφυείς ανθρώπους
Δείτε αν ανήκετε στη λίστα με τους ευφυείς ανθρώπους
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το ταντρικό σεξ και κυρίως πως γίνεται

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις