Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κιάρα Φεράνι ίνσταγκραμ: Η τάση του εκτεθειμένου string, τo no-bra style και το oversized πουκάμισο
LIFESTYLE

Κιάρα Φεράνι ίνσταγκραμ: Η τάση του εκτεθειμένου string, τo no-bra style και το oversized πουκάμισο

Κιάρα Φεράνι ίνσταγκραμ: Η Chiara Ferragni, είναι η πιο επιτυχημένη και επιδραστική Ιταλίδα influencer, founder του brand chiaraferragnicollection και το προφίλ της στο Instagram έχει περισσότερους από 20 εκατομμύρια ακολούθους.

Κιάρα Φεράνι ίνσταγκραμ: Η Chiara Ferragni, είναι η πιο επιτυχημένη και επιδραστική Ιταλίδα influencer, founder του brand chiaraferragnicollection και το προφίλ της στο Instagram έχει περισσότερους από 20 εκατομμύρια ακολούθους. Είναι παντρεμένη με τον επίσης Ιταλό τραγουδιστή Fedez, μητέρα ενός αγοριού, του Leο, ενώ μεταξύ άλλων και πρόσωπο της εταιρίας Intimissimi.

γράφει η Έλενα Φάκου

H Chiara μοιράζεται καθημερινά οικογενειακές και προσωπικές της στιγμές καθώς έχει πάρα πολύ ενεργά social media (παρακολουθήσαμε μέχρι και το υπερηχογράφημα του γιου της μέσα στο ιατρείο του γυναικολόγου όταν ήταν έγκυος μέσω του Instagram της). Εκτός όμως από την καθημερινότητά της δείχνει και πολλά fashion look, νέα trends, την εντυπωσιακή walking closet της και πολλά ακριβοθώρητα fashion items από τη συλλογή της.

Κιάρα Φεράνι ίνσταγκραμ: Ποια είναι όμως  τα τρία look που έδειξε και τραβούν τα ανδρικά βλέμματα χωρίς να κάνουν μια γυναίκα να δείχνει χυδαία;

Το εκτεθειμένο string εσώρουχο

Πρόκειται για μια τάση η οποία έχει κάνει την δική της δυναμική επιστροφή από τις αρχές των 00s, όταν όλα τα παντελόνια ήταν εξαιρετικά χαμηλοκάβαλα και από μέσα τους ξεπρόβαλαν string εσώρουχα κάθε χρώματος. Η αλήθεια είναι πως το γενικότερο στυλ μετράει πολύ για να μην δείξει αυτή η τάση φθηνή. Η Chiara την υιοθέτησε αφήνοντας το κορδόνι του εσωρούχου της να φανεί μέσα από ένα μαύρο κοστούμι. Αν σε ενδιαφέρει να δείξεις το string σου όσο πιο κομψά γίνεται τότε αυτός ο τρόπος αποτελεί μια εξαιρετική ιδέα.

H no bra τάση

Μια γυναίκα χωρίς σουτιέν είναι πάντοτε φαντασίωση για έναν άνδρα και όταν μάλιστα τη βλέπει μπροστά του, αποτελεί μια φαντασίωση που γίνεται πραγματικότητα. Η Chiara τολμά να μην φορέσει σουτιέν αλλά την βοηθάει σε αυτό και το νούμερο του στήθους της. Αν λοιπόν θέλεις να υιοθετήσεις αυτή την τάση, τότε μπορείς να το κάνεις, αλλά φρόντισε να έχεις μικρό στήθος διότι μόνο έτσι το αποτέλεσμα θα είναι κομψό. Η τάση αυτή δεν ενδείκνυται για γυναίκες με μεγάλο στήθος, θα πρέπει αυτό να γίνει ξεκάθαρο.

Το oversized πουκάμισο

Αν υπάρχει ένα ανδρικό ρούχο το οποίο δείχνει πάρα πολύ σέξι πάνω σε μια γυναίκα είναι το πουκάμισο. Το να φορέσει μια γυναίκα το πουκάμισο του συντρόφου της μετά το σεξ αποτελεί από μόνο του αφορμή για να ξανακάνουν σεξ. Η Chiara δεν φοράει το πουκάμισο του Fedez, αλλά ένα δικό της το οποίο της είναι ελαφρώς μεγάλο και εξομολογείται πως από μέσα φοράει εσώρουχα. Αν θέλεις να ξετρελάνεις το σύντροφό σου δεν έχεις παρά να επιλέξεις ένα τέτοιο κομμάτι και να αφήσεις ένα υπονοούμενο σχετικά με το αν φοράς εσώρουχα. Είναι βέβαιο ότι εκείνος θα θέλει να το εξερευνήσει.

Δείτε ακόμη

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το ταντρικό σεξ και κυρίως πως γίνεται
Πότε το σεξ είναι καλύτερο; Όταν υπάρχει οικειότητα ή στο one night stand
Ποιά είναι τα λάθη που κάνουμε και προμηνύουν το τέλος μιας σχέσης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις