GNTM 3 άντρες: O γιος της Πόπης Μαλιωτάκη έτοιμος για το ριάλιτι

LIFESTYLE

GNTM 3 άντρες: O γιος της Πόπης Μαλιωτάκη έτοιμος για το ριάλιτι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

GNTM 3 άντρες: O 20χρονος υποψήφιος για τον νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων, έχει ήδη επαφή με το modeling.

12.06.2020 | 09:34

GNTM 3 άντρες: Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε ο Βασίλης Λαζαρίδης, γιος της τραγουδίστριας Πόπης Μαλιωτάκη και του επιχειρηματία Μπάμπη Λαζαρίδη που δολοφονήθηκε το 2008 στη Βούλα. Ο 20χρονος υποψήφιος ετοιμάζεται να μπει στον νέο κύκλο του GNTM: «Είχαμε μαζευτεί παρέα σε ένα σπίτι και ένας φίλος μου έλεγε ότι θα με δηλώσει. Με πήρε τηλέφωνο μετά από δυο τρεις μέρες και μου είπε ότι όντως με δήλωσε» ανέφερε, αποκαλύπτοντας ότι ήδη συμμετείχε στα pre-castings. «Έχω κάνει κάποια πράγματα στο modeling, αλλά δεν είχα σκοπό ποτέ να το ακολουθήσω ως επάγγελμα. Το έκανα συνδυαστικά. Σπουδάζω δημοσιογραφία και τελειώνω τον άλλο μήνα» κατέληξε.

Την ίδια ώρα έγινε γνωστό πως ο αντικαταστάτης της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον τρίτο κύκλο του reality μόδας που θα συμμετάσχουν και αγόρια και κορίτσια, θα είναι γένους θηλυκού. Η εκπομπή “Στη Φωλιά των ΚουΚου” δεν αποκάλυψε το όνομα και το μόνο που δήλωσε είναι πως η γυναίκα που θα βρίσκεται στο πλευρό της Βίκυς Καγιά, του Δημήτρη Σκουλού και του Άγγελου Μπράτη έχει συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με την παραγωγή και το Star. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γιώργο Καράβα να βρίσκεται στη θέση του κριτή.

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Αποκαλύπτει αν πήρε το χρηματικό έπαθλο του GNTM

Η νικήτρια του GNTM 2 Άννα Μαρία Ηλιάδου μίλησε πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και αποκάλυψε αν πήρε το χρηματικό έπαθλο από το reality μόδας. «Νιώθω ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα μετά τη νίκη μου στο GNTM. Δεν έχω συζητήσει ακόμα με το πρακτορείο μου στην Γερμανία. Θέλω πάρα πολύ, είχαμε πει για μια δουλειά προ κορονοϊού, τώρα δεν ξέρω. Χαίρομαι πολύ που είμαι η νικήτρια του GNTM και δεν με ενόχλησε που μοιράστηκα την πρωτιά. Η νικήτρια έπαιρνε 50.000 ευρώ, τα οποία θα μοιραστούμε και ένα συμβόλαιο με το πρακτορείο που θα είμαστε και οι δύο. Τα χρήματα δεν τα έχουμε πάρει ακόμη. Δεν στεναχωριέμαι που θα τα μοιραστώ γιατί θα βγάλω τα δικά μου χρήματα σιγά – σιγά.

Δεν ξέρω εάν θα πήγαινα στο GNTM 3, όχι γιατί έχω σχέση με τον Τάσο αλλά και ως Άννα Μαρία δεν ξέω εάν θα ήθελα να είμαι μαζί με αγόρια. Εγώ πριν μπω στο παιχνίδι ήταν μια γρήγορη απόφαση. Εάν σκεφτόμουν περισσότερο τη συμμετοχή μου για το GNTM, μπορεί και να μην πήγαινα. Ο Τάσος με στηρίζει ό,τι και να κάνω, συζητάμε πολλά πράγματα, είναι πάντα δίπλα μου και αυτό είναι πολύ όμορφο», είπε η Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Δείτε ακόμη

Δείτε το σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη για το πάρτι στη Θεσσαλονίκη της κόρης Θεοδωρίδου

Exit mobile version