Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πρίγιοβιτς καραντίνα: Έσπασε πάλι τον κατ’οίκον περιορσμό
ΚΟΣΜΟΣ

Πρίγιοβιτς καραντίνα: Έσπασε πάλι τον κατ’οίκον περιορσμό

Πρίγιοβιτς καραντίνα: Την καραντίνα έσπασε για ακόμη μια φορά ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος αποφάσισε να πάει για ποτό παρά την απαγόρευση της κυκλοφορίας που του έχει επιβληθεί στην Σερβία λόγω κορονοϊού.

Πρίγιοβιτς καραντίνα: Την καραντίνα έσπασε για ακόμη μια φορά ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος αποφάσισε να πάει για ποτό παρά την απαγόρευση της κυκλοφορίας που του έχει επιβληθεί στην Σερβία λόγω κορονοϊού. Να αναφέρουμε πως ο 30χρονος επιθετικός ήταν σε υποχρεωτική καραντίνα για 14 ημέρες τον Απρίλιο αφού είχε επιστρέψει από την Σαουδική Αραβία όπου αγωνιζόταν. Παρόλα αυτά ο Πρίγιοβιτς είχε σπάσει την καραντίνα και είχε βγει για καφέ, ωστόσο οι αρχές της Σερβίας του επέβαλλαν νέα ποινή αυτή την φορά τριών μηνών σε κατ’ οίκον περιορισμό. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τον Σέρβο άσο, ο οποίος αποφάσισε να βγει για ποτό. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ εθεάθη σε νυχτερινό μαγαζί όπου έγινε κατευθείαν αντιληπτός και όπως είναι φυσικό οι φωτογραφίες του στα social media έχουν γίνει viral.

Πλέον ο έμπειρος ποδοσφαιριστής κινδυνεύει ακόμη και με φυλάκιση. Σύμφωνα με την νομοθεσία της Σερβίας, η παραβίαση δικαστικής απόφασης για τον κατ’ οίκον περιορισμό, συνεπάγεται με κίνδυνο έκτισης του υπολοίπου της ποινής στη φυλακή! Οι φωτογραφίες του Πρίγιοβιτς, βρίσκονται στα χέρια των Αρχών και όλοι αναμένουν την απόφαση που θα πάρουν. Να αναφέρουμε πως ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς από το 2017 έως το 2019 είχε μετακομίσει στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Πάρμα, Γέοβιλ Τάουν, Νορθάρμπτον Τάουν, Σιόν, ΦΚ Λοζάν- Σπορ, Τρόμσο, Ντιουργκόρντεν, Μπόλουσπορ, Λέγκια Βαρσοβίας και Άλ Ιτιχάντ.

 

Δείτε ακόμη

Τουλάχιστον 5.000 νεκροί στη Βόρεια Κορέα από κορονοϊό εκατοντάδες σε καραντίνα
Η απίστευτη ανάρτηση Τραμπ για τα όπλα – Με αφορμή τα κονδύλια για την Αστυνομία
Βανδάλισαν αγάλματα του Κολόμβου στην Αμερική

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις