Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μπουζούκια κορονοϊός: Οι κανόνες λειτουργίας, τι αλλάζει με τα λουλούδια
ΕΛΛΑΔΑ

Μπουζούκια κορονοϊός: Οι κανόνες λειτουργίας, τι αλλάζει με τα λουλούδια

Μπουζούκια κορονοϊός: Ο υγιεινολόγος αναφέρθηκε και στο επίμαχο θέμα της ρίψης λουλουδιών που χαρακτηρίζει τη διασκέδαση στα μπουζούκια.

Μπουζούκια κορονοϊός: Οξύμωρο αλλά μια πραγματικότητα για τα δεδομένα της Ελλάδας. Θες μπουζούκια; Να πας. Χωρίς κουνήματα και γαρύφαλλα. Αυτά που ξέραμε, να τα ξεχάσουμε. Σύμφωνα με Έλληνες επιδημιολόγους τα μπουζούκια θα λειτουργήσουν κι’ αυτά όπως όλες οι άλλες επιχειρήσεις τηρώντας υγειονομικά πρωτόκολλα. Σε συνέντευξη του στο κανάλι OPEN TV, Ο Κώστας Ντελέζος, ανέφερε τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία πρέπει να τηρούνται στα κέντρα διασκέδασης, τονίζοντας πως ο συγχρωτισμός δεν επιτρέπεται σε καμία απολύτως περίπτωση είτε είναι ανοιχτός ο χώρος είτε κλειστός.

Αρχικά, ο συνωστισμός δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση και κάθε τραπέζι θα μπορεί να έχει μέχρι έξι καρέκλες. Απαγορεύονται, επίσης, οι καναπέδες και ο χορός στις πίστες. Ενώ υπάρχει πρωτόκολλο ακόμη και για τα γαρύφαλλα, όπου θα επιτρέπονται μόνο στα πόδια των καλλιτεχνών και όχι στο πρόσωπο.

Κι αν μου φύγει κανένα γαρύφαλλο εμένα κύριε Ντελέζο μου και πάει στο πρόσωπο του καλλιτέχνη τι θα γίνει; Θα το κλείσουμε το μαγαζί;

Χρειάζεται μια πιο ξεκάθαρη λύση, αλλιώς να μας λέγατε… γαρύφαλλο στο αυτί και δαχτυλίδι μέση.

Δείτε ακόμη
20 νέα κρούσματα, κανένας νέος θάνατος στη χώρα
Διεθνής ανησυχία – Δεύτερο κύμα Covid σε πολλές χώρες
Δικηγόρος μπαρ στον Άλιμο: «Να μας πει ο δήμαρχος πώς γίνεται να μετρήσουμε τα άτομα από το βίντεο»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις